Huawei Ascend Mate s 6,1" displejem: foto a video (2x aktualizováno)

Huawei každým měsícem sílí na poli chytrých telefonů. Stále mu však na jedné koleji ujíždí vlak. Chybí mu zástupce mezi novou kategorií tabletofonů, kterou loni založil Samsung s modelem Galaxy Note. To se však již brzy změní, protože Huawei chystá opravdového obra.

Nové fotografie - Aktualizováno 29. 12. 2012

Jak se veletrh CES blíží, unikají další a další fotografie zařízení a očekávaný Ascend Mate od Huawei není výjimkou. Na internetu se objevila čtveřice nových snímků zachycující tento velký tabletofon s 6,1palcovým displejem.

Původní informace z 28. 12. 2012

Dva týdny před plánovaným představením špičkově vybaveného a rozměrově rozhodně nepřehlédnutelného Ascendu s 6,1palcovým displejem se chystaný přístroj objevil na denním světle v rukou pracovníků Huawei v obchodě výrobce v čínském Guangzhou (Kanton), což se samozřejmě neobešlo bez zachycení fotografií a videa. Potvrdily se také specifikace v čele s obrovským 6,1palcovým FullHD displejem, procesorem HiSilicon K3V3 se čtyřmi jádry s frekvencí 1,8 GHz a 4000mAh baterií, to vše s 9,9 milimetrů tenkém těle. Finální specifikace se ještě mohou jemně lišit, každopádně čekání na jejich odhalení nebude dlouhé. Novinka by se totiž měla oficiálně světu ukázat už za dva týdny na veletrhu CES v Las Vegas. A my jsme zvědaví, kdy se zastaví závody ve zvětšování telefonů.

Huawei Ascend Mate na nových fotografiích

Původní informace z 7. 12. 2012

První Samsung Galaxy Note nabídl úhlopříčku displeje 5,3 palce a definoval zcela novou kategorii telefonů, která vyplnila prázdné místo mezi telefony a tablety. Letos jsme se dočkali modelu Note II, jehož displej narostl na 5,5 palce. Okamžitě se objevily otázky, zda vůbec někdy dosáhneme i šesti palců. Dosáhneme a nebudeme na to muset dlouho čekat. Prozatím nepředstavený Huawei Ascend Mate totiž nabídne 6,1 palcový displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. První spekulace se objevily už v říjnu a nyní tento model potvrdil i viceprezident Huawei Yu Cehngdong.

Těšit se na obra mezi mobily můžeme prý již začátkem roku 2013. Je ta možná, že se představení dočkáme například na barcelonském veletrhu MWC v únoru. Připomeneme si i výbavu, která je naprosto nekompromisní. Počítat můžete se čtyřjádrovým procesorem o taktu 1,8 GHz nebo 2 GB operační paměti RAM. Nijak zlé by to nemuselo být s výdrží, neboť Huawei plánuje nasadit akumulátor s kapacitou 4000 mAh. Špičková výbava i silná baterie, to vše se údajně vměstná do těla s tloušťkou 9,9 milimetrů.

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
.
Máte chybu v posledním odstavci ohledně baterie.Píšete:I silá.
Martin
To bude zajímavý stroj.Jestlipak bude mít stylus.
stepo
Tak podle me je to uplne jedno co huawei chce,protoze zatim se minimalne na nasem trhu neprodava ani ascend dquad xl nebo jak tomu ted rikaj,ani zadny jiny nabuseny stroj,co oni radi predstavujou,je tady jen ascend p1.a ascend g300.mozna g600.ale moc tomu neverim. Proste huawei tady ma jen same sunky,krom toho zmíneneho ascend p1.radsi by meli dodavat telefony vcas na trh.a ne jen rikat co predstaví
Orion
6" už není mobil

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze