HTC v červeném: nová barevná varianta pro One Max a Desire 601

2

HTC si letos zakládá na barevných variantách svých modelů a proto bylo otázkou času, kdy se více variací dočkají také nové kousky One max a Desire 601. V obou případech se HTC rozhodl nabídnout spíše dámskou variantu.

Etalon v počtu barevných variant je bezesporu vlajková loď HTC One, která je nabízena ve stříbrné, černé, modré, červené a nově také ve zlaté variantě. První tabletofon z dílen HTC, model One max, byl představen v první polovině října pouze ve stříbrné barevné variantě. To potenciální zájemce omezuje při výběru. Již brzy by však měla být učiněna alespoň částečná náprava. Tchajwanský operátor na svých propagačních materiálech totiž prezentuje doposud nepředstavenou červenou variantu. Oficiální představení ze strany HTC je tedy jistě za dveřmi.

HTC One max a Desire 601

Druhým modelem, který se prodává na našem trhu a bude oděn do nové barevné varianty, je Desire 601. Zástupce střední třídy, který byl představen v září tohoto roku, je nabízen v černé a bílé variantě. Tuto dvojice doplní opět sympatická červená varianta. Otázkou prozatím zůstává, zda se červených variant dočkáme i na českém trhu. Naděje však žije, neboť červené HTC One se u nás prodává.

Zdroje: cf-attach.i-sogi.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
kubbi
Červená varianta 601 se prodává už cca měsíc u O2. Máme jí na prodejně :)
martns
Jenže v článku se píše HTC ONE MAX

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze