HTC údajně končí s podporou modelů One X a One X+

47

Od dánského zastoupení HTC přichází zpráva, která některé zákazníky zřejmě příliš nepotěší. Předloňské vlajkové lodě se již ze strany výrobce nedočkají žádné velké aktualizace.

Píše se rok 2012 a na jaře HTC představuje svou novou vlajkovou loď, model One X. Přístroj se 4,7palcovým HD displejem, čtyřjádrový procesor nebo osmimegapixelový fotoaparát. Tehdy telefon startoval s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich a postupně se dopracoval k verzi 4.2 Jelly Bean. O zhruba půl roku později HTC představilo evoluci v podobě modelu One X+, jejíž hlavní výhodou bylo dvojnásobná interní paměť. Velikost 64 GB je i z dnešního pohledu působivá. Tento model zahajoval s Androidem 4.1 Jelly Bean a obdržel jednu aktualizaci na verzi 4.2.

Recenze

HTC One X a HTC One X+

Dánské zastoupení HTC se nyní na Twitteru vyjádřilo, že již nepočítají s další aktualizací pro model One X . To znamená, že zůstane na Androidu 4.2 Jelly Bean a nadstavbě Sense 5. Tato zpráva znamená také stopku pro starší One X. Ani jeden model se nedočká Androidu 4.3 s nadstavbou Sense 5.5, natož pak nejnovější verze 4.4 KitKat. Podpora ze strany HTC tedy není nijak oslnivá. Především model One X byl očích zájmu výrobce pouhých 15 měsíců, což na je vlajkovou loď a drahý telefon dost málo.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Štěpán Strejček
Štěpán Strejček
To skončilo brzo... :D
Nobodyknows
Ještě minulá vlajková loď htcčka a už nemá podporu tak jako tohle nepochopíš
Martin
U tehle znacky to zamrzi, kor když ceny nemaji nejnizsi.
Ja si koupil GSmart Maya M1 v2 s JB 4.2.1 za 4.4k a jsem spokojen, update na 4.3 či vyssi sotva kdy dostane a popravde je mi to jedno, za ty prachy vybornej telefon a o tomhle jsem vedel, podobne je to u lenova,alcatelu,sencoru ci prestigii, byt ale majitelem tohodle htcka poradne me to rozlobi...ne pardon nasere.
Mário Pliska
Mário Pliska
Clovek to koupi s vedomim ze se o to budou starat a prd... Naprd kupovat drahy telefony kdyz se o to stejne nestaraji... Tak stejne Samsung s Note 10.1 kram za 12 tacu a je uz rok na 4.1...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze