HTC U12 Life si na poslední chvíli polepší a dostane Snapdragon 660

2× aktualizováno
HTC U12 Life si na poslední chvíli polepší a dostane Snapdragon 660
  • HTC U12 Life obdrží procesor Snapdragon 660
  • Chystaná novinka by měla mít protáhlý 6palcový displej s Full HD+ rozlišením
  • Zadní strana má být domovem duálního fotoaparátu

Aktualizováno 29. 8. 2018

Vypadá to, že HTC U12 Life bude vůbec prvním telefonem HTC, kde bude použit Snapdragon 660. Smartphone měl být nejprve osazen Snapdragonem 636, ale HTC se na poslední chvíli rozhodlo zvolit vyšší kalibr. Jak to víme?

HTCU12Life

Za únikem stojí screenshot z databáze Geekbench, kde lze zahlédnout i informace o 4 GB RAM nebo operačním systému Android 8.1 Oreo. Více bychom se měli dozvědět již zítra.

Aktualizováno 6. 8. 2018

První nákres poodhaluje možnou podobu chystaného HTC U12 Life. Můžeme vidět vcelku tradiční vzhled telefonů HTC, letos již samozřejmě s protáhlým displejem. Zadní strana bude minimálně opticky rozdělena a spatřit lze i duální fotoaparát a čtečku otisků prstů.

HTC U12 Life

Původní informace z 26. 7. 2018

HTC se většinou podaří pouze jeho vlajková loď. Letošní rok budiž toho důkazem. I nadále si však ve firmě jsou vědomi, že se nemohou spoléhat na jeden model. Nově se začalo spekulovat o zástupci vyšší střední třídy, který by šel ve šlépějích současných trendů. Nabídnout by tak měl 6palcový displej s Full HD+ rozlišením. V jeho útrobách bude tepat procesor Snapdragon 636 se 4GB operační pamětí. Pro vaše data pak bude připravena velkorysá 64GB interní paměť. Prostředí by měl zajistit nejnovější možný Android. Aktuálně se tak jeví pravděpodobně verze Oreo.

Zadní strana potěší duálním fotoaparátem s 16 a 5 megapixely. Samozřejmostí bude záznam videa ve 4K rozlišení. Čelní kamerka si vystačí s 13 megapixely. Z dalších funkcí je zmiňována podpora dvou SIM karet, Bluetooth 5.0 a NFC. Slušná by měla být výdrž, a to díky baterii s kapacitou 3 600 mAh. Ohledně termínu představení můžeme vycházet jen z loňských zkušeností, kdy bylo HTC U11 Life představeno v listopadu. Je tak nasnadě, že nástupce se ukáže rovněž v průběhu 4. čtvrtletí.

Diskuze ke článku
dakr1
Hmm a cena urcite tak 12k min. A jak vime, tak HTC to se spravou baterie moc neumi - viz HTC U12+, kde je kapacita baterie 3500mAh a vydrz je tristni...
Ondra
Jak známé HTC, cena bude mimo realitu.
XYZ
Vyšší střední třída u HTC se cenou většinou rovná hiendu jiných značek.
Hynek
Tak za max 8 tisíc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze