HTC Tatoo: nový Android za 8 500 Kč

1

HTC právě představilo nový model Tatoo. Novinka bude běžet na operačním systému Android a stejně jako Hero nabídne též vylepšené prostředí HTC Sense. Ve výbavě nechybí 3,2 Mpx fotoaparát, 3,5 mm Jack nebo slot pro microSD karty.

Že vám je novinka povědomá? Pak jste náš magazín četli pozorně na konci července, kdy jsme vám přinesli první fotografie a informace o telefonu, tehdy však pod kódovým označením Click.

HTC se o novince Tatoo vyjadřuje jako o telefonu s Androidem pro masy. Zdůrazňuje možnosti personalizace, a to hlavně díky prostředí Sense, které jsme mohli obdivovat již u modelu Hero. Technických informací o novince zatím mnoho dostupných není. Známá je pouze přítomnost 3,2 Mpx fotoaparátu s automatickým zaostřováním, možnost rozšířit paměť pomocí microSD karet, nebo užitečný 3,5 mm Jack.

TIP: přečtěte si recenzi: Recenze HTC Hero: hledá se Hrdina


HTC Tatoo - oficiální fotografie

Procesor telefonu bude mít takt 528 MHz, paměť RAM pak má hodnotu 256 MB. Displej s úhlopříčkou 2,8 palce však disponuje pouze klasickým QVGA rozlišením (240x320 bodů). Navíc je pouze resitivní, tedy hůře reagující na dotyk. Displej je tak zřejmě největší slabinou přístroje. V dnešní době už jsme si přece jenom zvykli na větší rozlišení. Potěší naopak přítomnost GPS, Wi-Fi nebo FM rádia.

HTC Tattoo bude v prodeji v České republice od října a cena telefonu bude 8 499 Kč včetně DPH.

Více informací čtěte v preview: HTC Tatoo: další Android s velkým pontenciálem.

HTC Tatoo