HTC Sensation XE na prvních živých fotografiích a videu

1

Velmi povedený model HTC Sensation se vrací. Hezčí, lepší a…hlasitější? Server Engadget měl šanci si s inovovaným modelem pohrát a zjistil, že mu spolupráce se značkou Beats více než prospěla.

Pokud se podíváte na specifikace, zjistíte, že se toho zase tak moc nezměnilo. Máme tu rychlejší dvoujádrový procesor, výkonnější baterii a v balení místo 8 GB paměťové karty naleznete hned 16 GB. Kromě toho je i z názvu jasné, že největší pozornost přitáhne zvuková stránka věci. Majitelé původního modelu najdou jen minimální potřebu přicházet na novinku, ale co ti, kteří vlastní podstatně horší model a plánují novou koupi? Ti si musí uvědomit, nakolik patří do skupiny fanoušků Dr. Dre a zda jim integrace služby Beats Audio vůbec něco říká.

Nápad je to veskrze jednoduchý a účelný. Aplikace vždy rozpozná připojená sluchátka od Dr. Dre a nastaví v telefonu specifický profil ekvalizéru, který bude hudbě sedět nejlépe. Kromě přibalených sluchátek YourBeats rozpozná služba i Beats Solos. To v případě, že vlastníte také je. Pokud do telefonu připojíte jakákoliv jiná sluchátka, zapne se klasický Beats profil, i když nám HTC slibuje podrobnější nastavení v blízké budoucnosti.

TIP! Přečtěte si více o přístroji HTC Sensation XE.

Možná si říkáte, jaký je v tom smysl? Nebojte, nejedná se jen o obyčejné zvýšení basů, které každý správný rapper potřebuje. Díky speciálním profilu se zvyšuje celková hladina hlasitosti, hloubka basů a několik dalších frekvencí, co lehce potlačují vokály. Nejlepším řešením je tedy zabrousit do manuálního ekvalizéru a lehce si pohrát s křivkami. Při troše štěstí lze vykouzlit opravdu velmi dobrou kvalitu zvuku, kterému pomáhají především fantastická přibalená sluchátka.

Pro pořádné testy si ale budeme muset počkat na recenzi. HTC se nechalo slyšet, že se tento model do USA vůbec nedostane a američané se na oplátku mohou těšit na jiné přístroje s integrací služby Beats. V současné době ale o žádných nevíme.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
H
Mě by spíše zajímalo, jestli jemožné použít baterii s XE nebo EVA 3D (myslím si, že mají stejnou použitou baterii) do Sensationu klasického. Děkuji
P.S. popřípadě jestli máte možnost zkusit funkčnost baterie z EVA do Sensationu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze