HTC se omlouvá: Lollipop přijde na některé modely později

16

Když Google uveřejnil finální verzi Androidu 5.0 Lollipop, HTC bylo jedním z prvních výrobců, který se vyjádřil k aktualizaci svých zařízení na nový systém. HTC slibovalo aktualizaci do 90 dnů, ale to se bohužel splní pouze částečně.

HTC One (M7) a One (M8)

TIP: HTC One (M8) získává aktualizaci na Android 5.0 Lollipop

HTC se v době vydání nové verze operačního systému Android 5.0 Lollipop nechalo slyšet, že do 90 dnů aktualizuje jak aktuální vlajkovou loď HTC One (M8), tak i starší model HTC One (M7). HTC se však k tomuto slibu muselo vyjádřit a s lítostí oznámilo, že ne všechny verze těchto dvou telefonů dostanou aktualizaci ve stejný čas. Odemčená, Google Play a vývojářská verze HTC One (M8) již aktualizaci začínají dostávat, ale ostatní (například verze pro operátory) se zdrží. Zdržení se týká i HTC (M7). HTC částečně viní Google, který prý systém často aktualizoval, záplatoval a HTC tím ztěžoval práci.

Zdroje: talkandroid.com, htc.com

Diskuze ke článku
miro
Mám HTC one (m8) od t -mobile a už sa mi zaktualizoval deň pred vašim článkom o aktualizacii.
Alois Vincibr
Alois Vincibr
Nevím jakou verzi pro operátory myslíte, ale mě přišel Lolipop na HTC One M8 minulý týden a to mám O2 brand. A jediný problém sem nezaznamenal! A hard reset sem nedělal nebylo potřeba vše valí jak má.
a
#HTCAdvantage
NoHTC
Stejně většina fotí za tmy do červena... :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze