HTC One Watch znovu ve hře, dočkat bychom se měli v únoru

1

Většina předních výrobců smartphonů aktivně působí i v segmentu wearables a produkuje náramky či chytré hodinky. Stranou zůstává HTC, avšak to by se mělo již zkraje příštího roku změnit.

HTC

Abychom HTC nekřivdili, musíme vzpomenout na jeho fitness náramek Grip, který byl představen zkraje letošního roku. Spekulovalo se také o chytrých hodinkách, jenže jsme se jich nikdy nedočkali. Nyní se nicméně objevily nové spekulace od známého Evana Blasse, který na svém Twitteru uvedl, že HTC v únoru odhalí vlastní chytré hodinky, jež budou spadat do řady One.

Prozatím nám však chybí podrobnosti o hodinkách samotných. Jako pravděpodobný se nicméně jeví kruhový tvar s displejem nabízejícím rozlišení 360 × 360 pixelů. Datum představení samozřejmě také není známé, avšak jelikož byl zmíněn únor, přímo se nabízí veletrh MWC 2016, který se tradičně uskuteční koncem února ve španělské Barceloně.

Zdroje: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Filip
Hmm, do wearables se každá firma žene jak parta nadrženejch puberťáků a stejně jedinej, kdo na tom vlastně vydělá, je Apple (a i to je pro mě záhada... ne, že by jednodenní hodinky nezněly úchvatně...).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze