HTC One s Windows Phone: první obrázek

16

HTC One a Windows Phone. Zní to jako pohádka? Tak potom zbystřete, jelikož z interního serveru amerického operátora Verizon unikl obrázek údajného HTC One se systémem Windows Phone. Z obrázku jde usoudit, že půjde ve šlépějích HTC One (M8) a nabídne třeba i dvojici reproduktorů a podporu LTE.

Jako blesk se zčistajasna objevil obrázek údajného HTC One se systémem Windows Phone, který je vytažen přímo ze serveru amerického operátora Verizon. Pokud se tedy nejedná o podvrh, může se jednat o nového, a velmi silného, konkurenta pro Microsoft/Nokii, který v současnosti dominuje trhu s Windows Phone.

Uniklý render ze serveru Verizonu

Ze snímku můžeme vyvodit přítomnost dvojice reproduktorů, službu TV live, která může napovídat přítomnost infračervené diody, podporu LTE sítí a BlinkFeed pro Windows Phone. Co nevidíme, ale je pravděpodobné, je přítomnost dvojice fotoaparátů na zadní straně, jak to známe z HTC One (M8). HTC by si tak mohlo s tímto telefonem získat velkou základnu nových uživatelů, kteří by chtěli exkluzivní zpracování od HTC, ale nechtějí používat Android. K představení by mohlo dojít 19. nebo 21. srpna a jsme velmi zvědavi, jestli se ho opravdu dočkáme.

Zdroje: wpcentral.com, ss7.vzw.com, pcmag.com

Diskuze ke článku
Jakub
Sice HTC nemusim, ale jestli to bude za rozumnou cenu tak vím co chci.
Lukáš
Rozhodně lepší WP než to co je tam teď, tak třeba to nebude jen fake.
fero
Hlavně to už snadd nebude mět ten jejich spešl foták
Jakub Louthan (Firo)
Jakub Louthan (Firo)
Doufám že bude stejná podpora jako maj lumie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze