HTC 8X se dostane na trh v listopadu, říká Amazon

7

Přesně před týdnem se nám poprvé odhalila dvojice zařízení od HTC, která se přidá k řadě Nokia Lumia v honbě za úspěchem se systémem Windows Phone 8. Zatímco oba přístroje příjemně přakvapily, stále se čekalo na oficiální start prodejů. Ty nyní odhaluje server Amazon UK.

Vypadá to, že se do října nedočkáme žádného přístroje s operačním systémem Windows Phone 8, což je samozřejmé. Až na exkluzivní dohody by totiž bylo vydání smartphonu bez oficiálně prodávaného systému trochu divné. HTC 8X by se tak měl objevit v prodeji 8. listopadu letošního roku, a to za vysokou cenu 863 dolarů, tedy v přepočtu cca 19 000 korun s daní. A to je hodně nadsazená cena.

TIP: Přečtěte si preview na přístroj HTC 8X.

Samozřejmě se jedná o cenovou hladinu Amazonu, britský obchod Clove například stanovil cenu na mnohem přijatelnějších 650 dolarů, tedy přibližně 14 000 korun s daní. O oficiální české ceně samozřejmě zatím nepadla ani zmínka.

Zda se Amazon trefil i do správného data vydání zjistíme už relativně brzy. Je ale dost pravděpodobné, že se zařízení opravdu dostane do celosvětového prodeje v listopadu.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
David K.
Pokud bude do 16000 u nas,tak je to muj dalsi mobil.
Jettero
To si delas kozy :D 19000 a 16000:D
jandurek
Looool, pánové z HTC asi upadli. Nejen, že jejich telefony nejsou ani v jednom bodě lepší, než Lumia 820 a 920, ale navíc budou zřejmě i dražší :D
Michal
Já nevím, že hned věříte všemu, co se kde napíše. Je to zřejmý nesmysl a bylo by to neprodejné. Cena rozhodně nebude převyšovat cenu one x.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze