První update pro HTC 8X přináší mimo jiné i koncepty SMS zpráv

3

HTC 8X v těchto dnech dostává významnější aktualizaci systému Windows Phone 8. Přináší zlepšenou práci s Wi-Fi a také novinky u SMS zpráv.

Aktualizace je šířena formou OTA, tedy vzduchem a k jejímu provedení vám stačí samotný mobilní telefon a internet. Po stažení dojde k aktualizace softwaru na verzi 10211. Na jaké novinky se můžete těšit? V prvé řadě v nastavení Wi-Fi najdete položku, která ponechá Wi-Fi zapnutou i v době, kdy bude displej zhasnutý. Nebude tak docházet k odpojování.

HTC 8X

Další novinky se týkají už výhradně SMS zpráv. Nově je možné odmítnout příchozí hovor zaslání předpřipravené zprávy. Dále už je konečně možné vytvářet koncepty, jejichž absence byla operačnímu systému Windows Phone 8 vyčítána. Poslední novinkou je možnosti vybrat všechny zprávy a hromadně je mazat. V rámci aktualizace pak došlo také k nápravě samovolných restartů, které trápily některé uživatele.

Čtěte: Recenze HTC 8X – Navždy první s Windows Phone 8

První aktualizace pro HTC 8X

Aktualizace byla uvolněna pro HTC 8X. Na našem prvním redakčním kusu nižšího modelu HTC 8S jsou všechny novinky již přítomny. Druhý testovací kousek však dané funkce prozatím nenabízí a na aktualizaci čeká. Modely 8S, které jsou volně v prodeji, tedy ještě aktualizaci nemají.

Aktuální software na redakčním HTC 8S, aktualizace zatím nedorazila

Vlastníte-li HTC 8X, dorazila k vám již tato aktualizace? Podělte se s ostatními čtenáři v diskuzi pod článkem.

Zdroje: wpcentral.com