Honor otevřel svůj první prodejní stánek v ČR a fronty byly...

Aktualizováno o fotografie z místa
8
Honor otevřel svůj první prodejní stánek v ČR a fronty byly...
  • Honor dnes ve 14:00 otevřel v pražském Obchodním centru Chodov svůj prodejní stánek, který je první nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě
  • Slavnostní otevření uvedli George Zhao, který je prezidentem značky Honor, a Alex Wangxi, Country Manager Honor
  • Součástí otevření byly výrazné slevy na vybrané modely – například Honor 7C zákazníci koupili s 80% slevou
  • Samozřejmě se tvořily očekávané fronty

Aktualizováno 12. 10. 2018

Přinášíme vám fotografie ze slavnostního otevření stránku. Bude pro zákazníky otevřený každý den od 9 do 21 hodin. Samozřejmě nechyběly fronty, za které mohly hlavně zlevněné telefony (viz níže).

Fotografie ze slavnostního otevření stánku Honor

Původní informace z 5. 10. 2018

Značka smartphonů Honor bude svým fanouškům ještě blíž. V pátek 12. 10. ve 14:00 otevře v pražském Obchodním centru Chodov svůj prodejní stánek, který je první nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Prodejní zónu Honor slavnostně otevře Sam Yuan, prezident společnosti Honor pro CEE a Nordics.

V rámci otevření prodejního stánku připravuje Honor velké slevy na své vybrané modely. Třeba Honor 7C zákazníci na stánku zákazníci koupí s 80% slevou. Další slevy pak budou například na Honor 10, Honor 9 Lite nebo Honor View 10. Ale pozor, slevy se vztahují na omezený počet kusů! U nákupu bez slevy pak zákazníci získají Honor TalkBand 3 jako dárek.

Slevy však nejsou podle tiskové zprávy jediným lákadlem. Na stánku budou k vidění i některé produkty Honor, které na našem trhu nejsou dostupné. Vyzkoušet si tak můžete například Honor MagicBook nebo Honor Note 10.

Honor také připravil soutěž pro své fanoušky, která běží na Facebooku. 30 fanoušků, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku, získá 80% slevu na Honor 7C. Na místě bude také probíhat fotografická soutěž na Instagramu o hodnotné ceny, jež bude vyhodnocena následující dny na sociálních sítích. Celou akci vyvrcholí losování o spoustu cen, kde hlavní výhrou bude Honor Note 10.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
ANO
Jo tak neupresneny pocet kusu bude se slevou ..... takze treba 10 ..... to pak zas budou psat, ze se vyprodal za 15 vterin ne?:o)
Luky
Honor je prujem
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Honor 8 mám, a naprostá spokojenost.
Win
... a pásku slavnostně přestřihnul sám pan Honor.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze