Honor 10i s kapkovitým výřezem bude nabízen až se 6 GB RAM

aktualizováno
5
Honor 10i s kapkovitým výřezem bude nabízen až se 6 GB RAM
  • Uvnitř telefonu najdeme čipset Kirin 710 doplněný o 4 GB operační paměti
  • Trio fotoaparátů na zadní straně nabídne rozlišení 24 + 8 + 2 megapixely

Aktualizováno 2. 4. 2019

Čínský certifikační úřad TENAA odhalil specifikace čínské varianty Honoru 10i. Zdá se, že v Číně by měla novinka obdržet hned 6 GB operační paměti. O tom, jestli se lépe vybavená varianta dostane i k nám zatím bohužel nemáme informace.

Původní informace z 13. 3. 2019

Řada telefonů Honor 10 zdaleka nekončí námi nedávno zrecenzovaným modelem Honor 10 Lite, namísto toho se rozšíří o dalšího pokračovatele, a to smartphone s označením Honor 10i. Ten by měl na rozdíl od Honoru 10 Lite nabídnout hned trojitý zadní fotoaparát a 32megapixelový selfie snímač.

S informací přišel ruský server hi-tech.mail.ru, který uvádí, že telefon přinese 6,2palcový Full HD+ IPS LCD displej nebo čipset Kirin 710 spolu se 4 GB operační paměti 128GB úložištěm. Údajně nebude scházet ani podpora NFC či rychlého nabíjení. Zmíněný trojitý fotoaparát pak bude mít rozlišení 24 + 8 + 2 megapixely a oproti Honoru 10 Lite, který disponoval snímači s rozlišením 13 + 2 megapixelů, má tedy dojít ke znatelnému zlepšení. S otazníkem zatím zůstává dostupnost či cena. Očekáváme však, že k představení by mohlo dojít brzy.

Diskuze ke článku
David Florián
Nvm jako Čína jede fest a už to není o tom "je to Čína šmejd automaticky." mám honor 8x a za ta peníze kam se serou ostatní Mega výrobci.
Vosa
Úplně stejné parametry by měl mít p 30 lite. Tak uvidíme

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze