Hlavní podpora Windows 7 definitivně skončila

24

Windows 7 je velmi populární systém z dílen Microsoftu, o tom není pochyb. Ovšem i na sedmičky nyní došlo a byla u nich ukončena hlavní fáze technické podpory.

Mnoho uživatelů používá Windows 7 každý den a fungují skoro na všem. Mnohokrát se setkáváme s názorem, že je to nejlepší verze Windows, kterou Microsoft kdy vytvořil a není důvod tomu nevěřit, systém je opravdu velmi pokročilý a stabilní. Nabízí veškeré funkce, které uživatelé požadují, je vcelku jednoduchý a hlavně – uživatelé si na něj už zvykli, a to nejspíše proto, že systém je už 5 let starý.

Windows 7 a Windows 10. Povede se Microsoftu další revoluce?

A po pěti letech končí systémům od Microsoftu hlavní fáze technické podpory, pro běžné uživatele to však vůbec nic neznamená. Jedná se především o přidávání nových funkcí, které neovlivňují chod systému jako celku. Důležitější je, že bezpečnostní aktualizace budou pro systém vydávány až do roku 2020 a to konkrétně do 14. ledna.

Zdroje: windows.microsoft.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Nyní mám Windows 8.1 a doufám že bude bezplatná aktualizace na Windows 10 :)
n7610
Sakra před 10 měsíci jsem je koupil do nového PC to nasere :-)
Petr
No bodejď , divím se ,že je ještě někdo používá , když zde máme super W8 resp. W8.1 , to je aspoň systém a noťas šlape jak hodinky. Už nikdy víc bych si nepořídil W7 , to už raději ty Visty kdyby bylo nejhůř.
Vladimír Novotný
Vladimír Novotný
Chápu to správně, že teď skončila podpora hlavní a přesouvá se do fáze pohlavní ? :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze