Herní Nubia Red Magic 3 se Snapdragonem 855 zabodovala v testu Geekbench

aktualizováno
5
Herní Nubia Red Magic 3 se Snapdragonem 855 zabodovala v testu Geekbench
  • Uvnitř telefonu najdeme supervýkonný Snapdragon 855 od Qualcommu
  • Více informací bychom se měli dozvědět 28. dubna

Aktualizováno 27. 4. 2019

Herní Nubia Redmi Magic 3 se Snapdragonem 855 se předvedla v testu Geekbench, kde nasbírala úctyhodných 3 555 bodů v single-core testu a 11 411 bodů v multi-core disciplíně. Výsledky rovněž odhalily přítomnost 8GB operační paměti. Více se dozvíme již zítra, kdy má být smartphone představen.

Nubia Magic Red 3

Původní informace z 23. 4. 2019

Displejem s obnovovací frekvencí 90Hz se bude moci pochlubit nejen OnePlus 7 Pro, ale i Nubia Red Magic 3. Screenshot z chystaného telefonu navíc prozrazuje, že budou mít uživatelé možnost přepnout mezi 60 a 90 FPS, případně nechat vše na automatice.

Opravdovým unikátem je však aktivní chlazení vnitřností tohoto herního telefonu, který bude pohánět Snapdragon 855. Aktivní chlazení jsme přitom již mohli spatřit u zrecenzovaného ROG Phonu od ASUSu – v tomto případě se však jednalo pouze o připojitelnou periferii, nikoliv součástí zařízení. Podle uživatele @rquandt, který s novinkou přišel, lze větráček během používání smartphonu slyšet. Již nyní jsme zvědaví na to, jak se implementace aktivního chlazení do smartphonu osvědčí. Více bychom se o telefonu měli dozvědět již 28. dubna.

Diskuze ke článku
Lukáš
Za dob snapdragonu 810 by bylo to chlazení možná zajímavé, dnes se ale telefony s 855 nepřehřívají. Smysl by to pak dávalo pouze v případě že by ten procesor přetaktovali jako u asusu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze