Google vyhledávání vás brzy nechá porovnávat telefony

2
Google vyhledávání vás brzy nechá porovnávat telefony
  • Nově bude možné napsat do Google vyhledávače kupříkladu „Pixel 2 vs. Galaxy S8“ a můžete si porovnat parametry telefonů přímo vedle sebe
  • V tabulce porovnání najdete hodnocení recenzí, cenu, dostupné barvy a všechny specifikace
  • Funkce se postupně šíři mezi uživatele a dostupná bude v mobilním i počítačovém vyhledávači

Skoro každý týden přibude do našeho katalogu nějaké nové zařízení, mezi kterými je stále těžší si vybrat nový telefon. Přijde tedy vhod možnost si telefony porovnat hned vedle sebe, což nově půjde přímo ve vyhledávači od Google mnohem jednodušeji. Jen jej otevřete, napíšete kupříkladu „Pixel 2 vs. Galaxy S8“ a hned vám vyjedou oba telefony v nové tabulce hezky vedle sebe a můžete začít porovnávat hodnocení recenzí, cenu, barvy a všechny specifikace obou telefonů.

Porovnávání v Google Vyhledávači

Z přiložených obrázků si můžete všimnout také speciálního přepínače „Highlight differences“, který samozřejmě nedělá nic jiného, než že vám v tabulce žlutě zvýrazní rozdíly mezi vybranými telefony. Prozatím však můžete porovnávat pouze dvě zařízení najednou. Funkce není zatím přístupná pro všechny, ale Google jí postupně uvolňuje. K dispozici bude jak v mobilním vyhledávání, tak v tom počítačovém.

Stáhnout Google Search

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: m.androidcentral.com