Google spouští hovory Duo skrze webové prohlížeče

2
Google spouští hovory Duo skrze webové prohlížeče
  • Google pomalu spouští službu Duo pro webové rozhraní
  • Je dostupná jen ve vybraných prohlížečích

Google se rozhodl rozšířit aplikaci Duo zajišťující videohovory přímo do webových prohlížečů, což je vůbec nejsnadnější cesta, jak videohovor uskutečnit. Grafická podoba webového rozhraní je velmi jednoduchá a přehledná. Vidíte poslední kontakty a snadno můžete nový hovor uskutečnit. Potěší, že i skrze webové rozhraní lze získat upozornění na příchozí hovor.

K funkci hovorů Google Duo ve webovém prohlížeči potřebujete již využívat samotnou aplikaci Google Duo. Dále stačí navštívit přímo stránku aplikace Google Duo a mít aktuálně podporovaný prohlížeč. V tuto chvíli jde o Chrome, Firefox a Safari. V ostatních prohlížečích nemusí služba fungovat korektně. V tuto chvíli nemají k webovému rozhraní přístup všichni uživatelé a Google zřejmě službu zavádí postupně.

Stáhnout Google Duo

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Díky, ale doba pokročila a Google v tomhle docela zaspal. Dříve jsem používal Skype, teď volám po Messengeru a s těmi, co nemají Facebook, jednoduše pošlu odkaz na appear.in
Josef
Děkuji za info, hodí se např když bude telefon v nabíječce. Duo má o třídu výšší kvalitu hovoru či videohovoru než ostatní. Používám jen už Duo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze