Google Nexus 6 rozebrán: oprava by měla být poměrně jednoduchá

1

Přední mobilní telefony jsou vždy podrobeny různým testům. Mimo ty dojde týmem iFixit k rozebrání a zjištění, jaké komponenty výrobce použil, případně jak složitá je případná oprava daného telefonu.

Google představil nový Nexus 6 v minulém měsíci. Jde o čistokrevný tabletofon s šestipalcovým displejem, výkonným hardwarem či Androidem 5.0 v čisté podobě. Standardně je Nexus 6 samozřejmě nerozebíratelný. SIM karta se vkládá do šuplíčku, paměťové karty telefon nepodporuje a baterie je uživatelsky nevyměnitelná.

Google Nexus 6

Nyní nicméně došlo týmem iFixit k rozebrání telefonu. To odhalilo, že zpracování je ze strany Motoroly, která má výrobu na svědomí, opravdu precizní. O spojení takřka všeho se totiž starají šroubky, kterých je v telefonu nezvykle hodně. Plus jest, že byl použit jeden, byť neobvyklý druh. Díky početnému zastoupení šroubků nemusel být Nexus 6 různě lepen, což způsobuje pouze komplikace při rozebírání za účelem například výměny baterie. Díky tomu si Nexus 6 vysloužil 7 z 10 možných bodů v hodnocení náročnosti opravy, což značí vcelku snadnou opravu. Stejné skóre si vysloužil například také Apple iPhone 6 Plus.

Zdroje: ifixit.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Chen Pei
Chen Pei
Potřeba opravit poškozené mobilní telefon, mobilní telefon díly odpovídající uživatele, můžete přejít na tuto stránku, aby se podívat! http://ydtparts.com/product

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze