GOCLEVER na českém trhu nově nabízí dva Windows 8.1 tablety

Společnost GOCLEVER rozšiřuje svoji nabídku o dva nové tablety, které potěší příznivce operačního systému Windows. Insignia 800 WIN je osmipalcový tablet, kterýnabízí především kompaktní rozměry. Desetipalcový tablet Insignia 1010 WIN pak představuje produkt „dva v jednom“. Má totiž i standardní klávesnici.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


GOCLEVER Insignia 800 WIN

Tablet je poháněn čtyřjádrovým procesorem Intel Atom Z3735E o taktu 1,3 GHz, grafickým čipem Intel HD Graphics a operační pamětí typu DD3 o kapacitě 1 GB. Specifikaci doplňuje osmipalcový IPS displej s rozlišením 1 280 × 800 pixelů, 16 GB vnitřní paměti, Wi-Fi a Bluetooth (například pro možnost používat externí klávesnici), také dva fotoaparáty (zadní s rozlišením 5 Mpx). Baterie zajistí tabletu až 120 hodin v režimu stand-by a až 8 hodin nepřetržitého používání.

lr insignia 800win frontback

Insignia 800 WIN bude k dostání ve dvou provedeních. Bez klávesnice, nebo s dedikovanou klávesnicí, která slouží i jako pouzdro tabletu.Tablet je v současné době již dostupný za doporučenou cenu 3 990 Kč (verze s klávesnicí v prodejnách Datart za 4 290 Kč).


GOCLEVER Insignia 1010 WIN

Insignia 1010 WIN je o něco větší zařízení. Specifikace jsou obdobné jako u menšího provedení. (IPS displej, procesor Intel Atom Z3735G 1,33 GHz, Intel HD Graphics, 1 GB operační paměti DDR3, 16GB interní paměť, slot pro microSD karty). Navíc má tento desetipalcový model port microHDMI.

lr insignia 1010win front kb

Hlavní výhodou v tomto případě je praktická, pevná klávesnice s kontaktním připojením, která slouží i jako kryt displeje. Díky této klávesnici lze tablet používat zcela účelně, tak jak je tomu u běžných notebooků. Tablet bude na trh uváděn postupně na přelomu roku za doporučenou cenu 5 999 Kč. Na oba produkty je poskytovaná dvouletá záruka.

Zdroj: Tisková zpráva