Samsung Galaxy Note 7 bude představen v 17:00. Sledujte zde

9

Představení Samsungu Galaxy Note 7 je na spadnutí, novinka se odtajní již dnes v 17:00 hodin v New Yorku. Samsung si od novinky slibuje mnohé, což dokazuje také snaha o maximální funkční výbavu. V dnešním článku si zrekapitulujeme informace, které už o Galaxy Note 7 víme a odkážeme vás také na dnešní on-line stream.

Již dnes v 17:00 hodin místního času se v New Yorku dočkáme oficiálního představení vlajkové lodi řady Note, modelu Galaxy Note 7 od Samsungu. Mnohé informace jsou již známé, proto si v dnešním článku připomeneme předpokládané specifikace.

TIP: Unikají oficiální rendery Galaxy Note 7 (14× aktualizováno)

Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 nabídne lehce zakřivený 5,7palcový Super AMOLED QHD displej, o výkonnostní stránku se bude starat procesor Exynos 8893 s taktem 2,3 GHz nebo alternativa Snapdragon 821. Ta však bude dle předpokladů dostupná pouze pro americký trh. Paměť RAM nabídne dostatečnou kapacitu 4 GB, stále se však mluví i o variantě se 6 GB paměti RAM. Takto výkonné monstrum by měla udržet při životě baterie s kapacitou 3 500 mAh. V tomto ohledu nezbude než doufat, že si Samsung dal záležet na optimalizaci systému Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou TouchWiz.

Fotoaparát nabídne rozlišení 12 Mpx, jednat se bude o čip od Sony, konkrétně IMX260. Z dalších vlastností se můžeme těšit na přítomnost USB-C, samozřejmostí je vsunutý stylus S Pen, který bude sloužit pro rychlé zaznamenávání poznámek a útržků.

Specifikace v bodech

  • 5,7palcový Super AMOLED QHD zakřivený displej
  • procesor Exynos 8893 nebo Snapdragon 821, 4 nebo 6 GB paměti RAM
  • 12Mpx fotoaparát Sony IMX260
  • USB-C, čtečka otisků prstů, senzor tepové frekvence, skener oční duhovky
  • Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou TouchWiz
  • baterie s kapacitou 3 500 mAh

Samsung Galaxy Note 7 bude dostupný ve třech barevných variantách, konkrétně v černé, stříbrné a světle modré se zlatými detaily. Cena je odhadována na 850 euro, což je necelých 23 000 Kč.

Pokud máte zájem o on-line přenos z akce, zapněte si dnes v 17:00 hodin živý stream, případně se na tiskovou konferenci podívejte přímo zde na mobilenet.cz - přenos naleznete níže. My pro vás samozřejmě přichystáme podrobný článek ihned, jakmile bude novinka oficiálně představena.

Zdroje: samsung.com

Diskuze ke článku
Juzzy
Jsem zvědav co teda předvedou ale to s tou baterií mi docela naštvalo když můj 3 roky starý Note 3 má 3 200 mAh tak čekám že by se to mohlo změnit na ty 4000 mAh.
Petas
Baterka je sice mensi, ale kdyz me na S7 vydrzi 3000 mAh baterka 1-2 dny dle zateze, tak 3500 mAh je hodne luxusni kdyz je integrovane S-Pen
Ondřej
Myslím, že LG V20 nabídne kromě stylusu a skeneru sítnice víc a za méně peněz.
Petet
Hlavne nech odstrania dolezity nedostatok S7 a S7 edge , zanasajuce sa sluchatko bordelom a potom pri hovore chrapci. Moja S7 edge uz ide druhykrat do servisu presne koli tomu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze