Fotogalerie: HTC One (M8) ve všech barvách včetně zlaté

4

Výrobci své vlajkové lodě nabízejí mnohdy v několika barevných variantách tak, aby telefony zaujaly opravdu všechny cílové skupiny. Nejinak tomu je u HTC, které svůj špičkový model One (M8) prodává ve třech barvách. My jsme pro vás všechny barvy nafotili a vy se na ně můžete podívat. Nechybí ani zlatá.

Stejně jako minulý rok s modelem HTC One, jsme i letos dostali možnost vyfotit všechny barevné varianty nové vlajkové lodě HTC. Na rozdíl od předchůdce se nabídka trochu ztenčila, novinku zatím nemůžeme obdivovat v modré, černé nebo červené, i když někteří světoví operátoři například zmiňovanou červenou exkluzivně prodávají. Je ale pravděpodobné, že další barvy představí výrobce později stejně, jako tomu bylo u HTC One, které rovněž startovalo s výrazně omezenější nabídkou barevných variant.

TIP: přečtěte si recenzi HTC One (M8)

HTC One (M8)

Letos jsou k dispozici zatím tři barvy – tmavě šedá, stříbrná a zlatá. Tmavě šedá sluší telefonu asi nejvíce, světle šedá naopak nejvíce připomíná předchozí HTC One, barva je totiž prakticky totožná. Zajímavé je, že se liší i zpracování zadní strany. Zatímco tmavě šedá verze má povrch lesklý a s kovovými pruhy, stříbrná verze je v tomto ohledu shodná s předchůdcem a záda telefonu jsou vyvedena v matném a drsnějším broušeném hliníku, ze kterého v ruce čiší více kovový pocit. Nejvýraznější je pochopitelně zlatá verze, která je však stále relativně decentní a umírněnější, než u HTC One. Nemusíte se tak bát kolotočářského efektu, telefon vypadá i ve zlaté velmi dobře a přitom nikoliv nabubřele, a to i díky matné kovové úpravě zadního krytu stejně, jako tomu je u stříbrné verze.

Zlatá varianta
Šedá varianta
Stříbrná varianta

Fotogalerie všech barevných variant

Technické parametry HTC One (M8)

Kompletní specifikace
Konstrukce146,4 × 70,6 × 9,4 mm, 160 g, konstrukce: klasická, odolnost: IPx3
DisplejSuper LCD 3, 5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát4,1 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 60 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB, CPU: 4×2,3 GHz, GPU: Adreno 330
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB / 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: 150 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor2 600 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:42 hodin
Dostupnostduben 2014,