Flipboard je už dostupný pro všechny Androidy

1

Koncem května jsme vás informovali o tom, že aplikace Flipboard je v beta verzi dostupná i pro uživatele Androidích telefonů. Uběhly tři týdny a aplikace se přehoupla z beta verze do finální verze. Aplikace je volně dostupná v marketu Google Play a těšit se z ní mohou všichni majitelé.

TIP: Aplikaci Flipboard můžete stáhnout zde

Prostředí aplikace Flipboard

Koncem května byla aplikace Flipboard uvolněna v beta verzi pro majitele telefonů Android. Do této doby byla aplikace dostupná pro uživatelé iOS zařízení a telefonu Galaxy S III. Nyní po třech týdnech, skončila platnost beta verze a výrobce se rozhodl, že uvolní finální verzi pro všechna Android zařízení. Aplikace Flipboard ve formě magazínu poskytuje uživatelům souhrnné informace ze sociálních sítí, zpráv a jiných zdrojů. Při prvním spuštění a registraci si uživatel může zvolit, který okruh zpráv bude preferovat. Může si tak určit, že ho zajímají pouze zprávy ze světa sportu, kultury a cestování. Všechny navolené žánry zpráv a ostatní zdroje jsou zobrazovány na jednom místě. Prohlížení zpráv je formou listování.

Přečtěte si

Jak jste spokojení s aplikací Flipboard? Líbí se vám její koncept? Řazení zpráv či jednotný výpis všech zdrojů na jednom místě? Co vám na této aplikaci naopak vadí? Podělte se s námi i ostatními čtenáři v diskuzi pod článkem níže.

Zdroje: m.androidcentral.com

Diskuze ke článku
Crozz
zkusil sem to kvuli Google reader a bohuzel to nabizi rovnou zpravy bez deleni na slozky, takze pro me nepouzitelny, jinak grafika a napad dobrej

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze