Flipboard 2.0 pro iOS přináší nové funkce, Android verze později

2

Tvůrci oblíbené čtečky Flipboard opět aktualizovali svou aplikaci pro operační systém iOS, tentokrát na verzi 2.0, která přináší hned několik novinek a vylepšení. Jedná se především o pohodlnější čtení a užitečné funkce pro čtení později. Novinka zatím potěší uživatele Applu, verze pro Android dorazí příští měsíc.

Největší novinkou verze 2.0 je uživateli generovaný obsah. Původní systém prohlížení článků a informací byl postaven na streamu ve stylu stěny sociální sítě, kde se postupně nahrávaly všechny texty a média, která se tam přidala. Nyní aplikace mnohem více působí jako časopis s obsahem na "stránkách". Vše, co nyní vyhledáváte v aplikaci, je automaticky přetvářeno a formováno do stylu časopisu. Ať už se jedná o text, obrázky či videa, vším můžete listovat jako v časopise. Vámi vytvořený časopis pak můžete nahrát do komunity či ukládat lokálně. Vytvářet tak lze tématické časopisy mnoha různých druhů.

TIP: Stáhněte si Flipboard pro iOS a Android.

Dalším dodatkem je možnost uchovat formou záložky oblíbený článek pro pozdější čtení, případně přidání do osobního časopisu. Téměř všechny texty lze nyní i komentovat. Pokud jste navíc u Flipboardu noví, můžete využít výpomoc aplikace s doporučením zajímavých článků podle vašich preferencí a oblíbených témat. A nebyla by to pořádná aktualizace, se neprohloubily možnosti sdílení a propojení se sociální sítí Facebook.

Více se můžete dozvědět na oficiálních stránkách, případně ve videu níže.

Stáhnout Flipboard

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: inside.flipboard.com, phonescoop.com