Fitbit představil čtyři novinky. Nechybí chytré hodinky či náramek pro děti

1
Fitbit představil čtyři novinky. Nechybí chytré hodinky či náramek pro děti
  • Fitbit představil odlehčenou variantu svých chytrých hodinek Versa
  • Mezi novinkami figurují dva náramky Inspire (HR)
  • Výrobce myslí i na dětské uživatele s náramkem Ace 2

Fitbit Versa Lite

Fitbit Versa Lite jsou nové chytré hodinky pro každý den, které vychází ze staršího modelu Fitbit Versa. Nabízí všechny známé funkce, mezi které patří automatické zaznamenávání aktivity, nepřetržité 24/7 měření srdečního tepu, monitorování spánku, více než 15 sportovních režimů, připojení k GPS telefonu, notifikace z chytrého telefonu, možnost využívání aplikací, více než 4denní výdrž na jedno nabití a SpO2 senzor, který měří okysličení krve. Fitbit Versa Lite mají jednoduché dotykové ovládání s jedním mechanickým tlačítkem, nízkou hmotnost a vodotěsnost do 50 metrů, což znamená, že jsou vhodné k plavání a nikoliv k potápění.

Fitbit Versa Lite
Fitbit Versa Lite

Nové chytré hodinky Fitbit Versa Lite jsou na českém trhu dostupné za 4 190 Kč.

Fitbit Inspire

Další novinkou, vlastně hned dvojitou, je chytrý náramek Inspire (HR). Mezi funkcemi nechybí automatické zaznamenávání aktivity, monitorování spánku, upozornění na splněné cíle a stopky. Varianta s přídomkem HR se chlubí funkcí nepřetržitého 24/7 měření srdečního tepu. Obě varianty jsou vodotěsné (až 50 metrů), mají dotykový displej, podporují notifikace z připojeného zařízení a na jedno nabití vydrží až 5 dní. Cena varianty Inspire činí 1 790 Kč, Inspire HR se prodává za 2 590 Kč.

Fitbit Inspire a Inspire HR
Fitbit Inspire a Inspire HR

Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2 je chytrý náramek pro děti od 6 let s cílem naučit je zdravým životním návykům již od útlého věku a pomoci jim trávit více času aktivitami s rodinou a přáteli. Fitbit Ace 2 nově přináší vodotěsnost a odolný řemínek s pouzdrem, který chrání displej během celodenního nošení. Nově je dostupný ve výrazných barvách a nabídne řadu příslušenství. Fitbit Ace 2 přichází také s novými interaktivními ciferníky, které děti motivují k pohybu zábavnými výzvami. Každé dítě si může vytvořit svůj barevný avatar a profilový obrázek v aplikaci Fitbit. Rodiče jejich účet mohou spravovat díky účtu Fitbit Family s přehledem aktivit dětí.

Fitbit Ace 2
Fitbit Ace 2

Chytrý náramek Fitbit Ace 2 se na českém trhu prodává za 1 790 Kč.

Diskuze ke článku
Me
Osobně mám s fitbit jednu nepříjemnou zkušenost. I když jsou jejich wearables dobré, jakože opravdu mi přišly dobré, tak jsem měl problém, že moje (sdílená) ip adresa byla zablokována, takže jsem nemohl mít kontinuální synchronizaci na domácí wifi. Což je hodně na hov.. A když jsem kontaktoval support tak mi řekli, že z té ip zaznamenali nějakou špatnou aktivitu a že ji nechají zablokovanou. Chápu, že když jsem na sdílené wifi tak tam tohle riziko je, ale u nás bohužel jiného providera nepořídím, řešil jsem to i s providerem ale ničeho se nedobral. Nicméně podpora fitbitu mě, jako nového zákazníka totálně odpálkovala a nezájem. Podobné praktiky jak u samsungu. Takže sorry not sorry, fitbit šel z domu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze