Fitbit Charge 3 přichází na český trh! Těšit se můžeme na o 40 % větší displej

3
Fitbit Charge 3 přichází na český trh! Těšit se můžeme na o 40 % větší displej
  • Fitbit Charge 3 nabídne o 40 % větší displej než předchůdce
  • Vůbec poprvé bude v chytrém náramku od Fitbitu použito indukční tlačítko s haptickou odezvou podobné Home Buttonu z novějších iPhonů

Očekávaný náramek Fitbit Charge 3 představí pokročilé senzory včetně speciálních algoritmů například pro monitorování srdečního tepu PurePulse. Milovníky fitness zase potěší více než 15 režimů pro cvičení nebo monitorování plavání. Předností nového náramku je lehké tělo z hliníku a OLED displej, který chrání tvrzené sklo Gorilla Glass 3. Podle výrobce má být displej o celých 40 % větší než u předchůdce Fitbit Charge 2.

Vůbec poprvé však Fitbit Charge 3 nabídne takzvané indukční tlačítko, které se podobá Home Buttonu z novějších iPhonů – nejedná se totiž o fyzické tlačítko. Uživatel tak dostane zpětnou vazbu pomocí haptické odezvy. Vynecháním mechanického tlačítka mohli tvůrci náramku využít ušetřené místo k navýšení kapacity baterie, což prospělo voděodolnosti. Nezapomnělo se ani na automatické zaznamenávání spánkových fází a chybět nebude ani užitečný přehled přímo na displeji zařízení nebo monitorování ženského zdraví.

Společnost Fitbit také oznámila program Fitbit Labs Sleep Score beta, který bude dostupný pro první uživatele již v listopadu. Uživatelé, kteří potvrdili pozvánku do beta programu, získají kompletnější obraz o tom, jak celkový spánek vypadá a jaké faktory jej ovlivňují. Využity budou klíčové metriky získané ze zařízení Fitbit díky 24/7 PurePulse kontinuálnímu monitorování srdečního tepu. Fitbit Charge 3 je dostupný za cenu 3 890 Kč. Brzy bude možné zakoupit také náramek Fitbit Charge 3 Special Edition s podporou bezkontaktních plateb (Fitbit Pay) za cenu 4 390 Kč.

Technické parametry Fitbit Charge 3

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, 40 g, odolnost: ano
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano (27 mm), zapínání: přezka
DisplejPOLED, 1,4" (? × ? px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS, Windows Phone
Datové funkceBluetooth: 4.2, Wi-Fi: ?, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnostříjen 2018,
Diskuze ke článku
Hdcz
Vypadá moc pěkně
Řezňýk
Super, tak začneme zvětšovat displeje i u náramků. A až bude pětipalcový náramek a sedmipalcové hodinky, tak si k tomu budeme kupovat chytrý přívěšek, abychom to mohli ovládat.
Alois Jirasek
Alois Jirasek
40g je sice pekne .... ale bezne hodinky maji 100g a vice, tak nevidim moc duvod, proc tam proste nedaji poradnou baterku. Kdyby to melo treba i jen tech 100g, tak muze mit treba 4x vetsi baterku a vydrzi mesic ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze