Exploze slev Xiaomi. Smartphony se slevou až 7 500 Kč a tříletá záruka zdarma

Exploze slev Xiaomi. Smartphony se slevou až 7 500 Kč a tříletá záruka zdarma
Fotografie: Mobil Pohotovost

Máme tu první červnový týden, děti ve školách píšou poslední závěrečné testy a zanedlouho se uzavřou známky. To znamená jediné. Prázdniny a léto s nimi spojené nám doslova klepou na dveře. A právě na toto období si Xiaomi připravilo skvělou akci na telefony. Do 2. července můžete nakupovat smartphony se zvýhodněním až 3 500 Kč a jedině u Mobil Pohotovosti můžete navíc získat až 4 000 Kč výkupní bonus a parádní 3letou záruku zcela zdarma.

Skvělá akce padla na modelovou řadu Redmi Note 12. Tak třeba Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G nyní pořídíte se všemi slevami a bonusy už za 7 990 Kč (běžně 10 499 Kč). Za tuto cenu dostanete nabušený telefon s parádním displejem, technologiemi Dolby Vision a Dolby Atmos a bezvadným 50MpX fotoaparátem. Jeho o kus vybavenějšího sourozence Redmi Note 12 Pro 5G seženete už za 8 990 Kč (běžně 11 990 Kč).

Xiaomi

Ať už plánujete výměnu telefonu, nebo sháníte dárek třeba pro své děti, které se ze všech sil snažily, aby na tom důležitém papíru na konci školního roku byly samé skvělé známky, tato akce je parádní příležitost k super finanční úspoře. A teď je jen na vás, zda sháníte cenově dostupný telefon za 3-5 tisíc nebo naopak vybíráte topmodel ze zavedené špičkové řady. Z rozmanité nabídky Xiaomi si vybere každý.

Akční telefony Xiaomi:

Pokud u Mobil Pohotovosti vyměníte své stávající zařízení právě za některý model Xiaomi, můžete se díky hodnotnému bonusu dostat na absolutně nejnižší cenu za váš nový smartphone.

Xiaomi