ESET uvádí novou řadu bezpečnostních produktů pro domácnosti

4

Společnost ESET dnešním dnem zahajuje prodej nové řady produktů pro domácnosti. Uživatelé se mohou těšit na nové funkce, které reagují na vývoj v oblasti bezpečnostních hrozeb. Mezi ně patří ochrana před skriptovými útoky, která je součástí antivirové ochrany ESET NOD32 Antivirus. Internetová ochrana ESET Smart Security nově obsahuje např. ochranu webové kamery.

„Hrozby, se kterými se denně setkáváme v internetovém prostředí, jsou stále sofistikovanější. Uživatelé proto potřebují komplexní internetovou ochranu s funkcemi, které tyto stále dokonalejší hrozby spolehlivě eliminují. Naše nové produktové portfolio tento trend plně reflektuje,“ říká Juraj Ferenc, generální ředitel společnosti ESET.

Nepřehlédněte:

ESET

ESET je dlouhodobě úspěšný v nezávislých testech. Získal již 96 prestižních ocenění VB100 Awards během posledních 20 let, což je zdaleka nejvíce, kolik kdy obdržel jeden produkt. V poslední době ESET dosáhl také jako jediný stoprocentní úspěšnosti v testech SE Labs Anti-Malware Protection pro domácnosti a získal nejvyšší skóre ve výkonnostních testech AV-Comparatives mezi všemi testovanými produkty pro internetovou ochranu. ESET také s přehledem zvítězil v ochraně proti spamu v testech organizací VBSpam a AV-Comparatives.

Jaké hlavní nové funkce nabízí nové verze bezpečnostních produktů ESET?

  • Ochrana před skriptovými útoky detekuje útoky škodlivých skriptů, které se snaží zneužít prostředí Windows PowerShell, a Javascriptové útoky ve všech běžných internetových prohlížečích. Funkce je obsažena ve všech uváděných produktech.
  • Ochrana domácí sítě umožňuje otestovat domácí router na různé zranitelnosti, jako je slabé heslo nebo neaktuální firmware. Poskytuje seznam aktuálně připojených zařízení a uživatel je může pro lepší přehlednost řadit do různých kategorií. Funkce je obsažena v produktu ESET Smart Security.
  • Ochrana webkamery monitoruje všechny procesy a aplikace běžící na počítači a upozorní uživatele na nestandardní použití webové kamery. Funkce je obsažena v produktu ESET Smart Security.

Společnost ESET u nové řady produktů klade důraz na ochranu soukromí při používání počítačů a notebooků. ESET NOD32 Antivirus v 10. verzi nově poskytuje ochranu před skriptovými útoky. ESET Smart Security dále přidává ochranu webové kamery, která spočívá v monitorování přístupu aplikací k integrované kameře. Uživatel může snadno povolit nebo zablokovat aplikace (dočasně i trvale), které se snaží webkameru použít.

Portfolio produktů společnosti ESET pro domácnosti má i v nové řadě mnoho osvědčených funkcí, jako například ochranu před připojením do botnet sítě, ochranu bankovnictví a online plateb, antispam, pokročilý personální firewall a užitečný systém včasného varování ESET LiveGrid.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Patrik Halmi
Patrik Halmi
Takže když mám Smart Security 9 tak nedostanu verzi 10?
ANO
Prinasi to neco navic nez to, co je integrovane primo ve windows? Beru samozrejme W10.
Nekde psali, ze ten microsofti integrovany antivir je stejne nejspolehlivejsi.
leo
cim vyssie cislo tym vacsi šmejd a tam horsie podmienku na pracu s pc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze