Doogee S68 Pro je opravdový drsňák. Má hned dvě vrstvy Gorilla Glass

6
Doogee S68 Pro je opravdový drsňák. Má hned dvě vrstvy Gorilla Glass
Fotografie: Doogee
  • Jedná se o průměrně vybavený telefon s nadprůměrnou ochranou
  • Nabídne 6 300mAh baterii a trojici fotoaparátů
  • Zatím ho prodává sám výrobce za zajímavou cenu

Existuje celá řada telefonů, které se pyšní nějakým druhem vyšší odolnosti. Obvykle se jedná o certifikaci IPXX proti vniknutí tekutin, jiné modely přidávají i ochranu proti pádu a další speciality. Jedním takovým kouskem je i Doogee S68 Pro, který ochranu proti různým druhům nebezpečí bere opravdu vážně.

Doogee S68 Pro

Jeho rám je vyroben z hliníku a titanu a jako ochranu proti pádu přidává v rozích extra porci gumy, která má případný náraz pohltit. Rám nenajdeme jenom po obvodu telefonu, ale i za displejem, což by rovněž mělo pomoci překonat menší nehody.

Nejzajímavější je ovšem samotný displej, respektive způsob jeho krytí. Podle výrobce jsou zde použity hned dvě vrstvy Gorilla Glass 4. Výsledkem je telefon, který plní certifikaci IP68 (do hloubky 1,5 metru a do 30 minut) a který dokáže přežít bez úhony pády až z výšky 1,5 metru. Působivý je i rozsah teplot, jenž začíná u -40 °C a končí u 60 °C.

Doogee S68 Pro

Střední třída se zaměřením na fotografii

Jak to u podobných telefonů bývá, aby cena nevystřelila do astronomických výšin, drží se výbava spíše při zdi. To v tomto případě znamená MediaTek Helio P70 se 6 GB RAM a 128 GB vnitřního úložiště, které má být UFS 2.0 Flash od Samsungu. To všechno poběží na Androidu 9 Pie.

Doogee S68 Pro

Je zde ovšem jedna oblast, kterou dnes žádný ambiciózní smartphone nemůže ignorovat, a to je fotografie. Proto na zádi nalezneme hned trojici fotoaparátů doprovázenou dvojitým LED bleskem. Je zde klasický snímač (21 megapixelů), širokoúhlý (8 Mpx, 130 °) a 8Mpx teleobjektiv. Všechny nesou značku Sony. Hned pod touto náležitě chráněnou sestavou je čtečka otisků prstů a ještě kousek níž anténa pro komunikaci skrze NFC.

Další oblastí, kterou není v telefonu do nepohody radno zanedbávat, je baterie. Ta zde má kapacitu 6 300 mAh, což má podle výrobce zajistit 80 hodin hovoru, 22 hodin hraní nebo 49 hodin sledování videa. Nabíjení probíhá prostřednictvím USB-C, nechybí ani rychlé nabíjení až do 24 W. Stejně tak je přítomno i bezdrátové nabíjení do 10 W, které má i reverzní funkci.

Doogee S68 Pro

Telefon se začíná prodávat v e-shopu výrobce, v rámci cenové akce stojí 200 dolarů, jinak 230. Při připočtení české DPH by to znamenalo 5,5 tisíce, respektive 6,5 tisíce korun.

Technické parametry Doogee S68 Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, ? g, konstrukce: klasická, odolnost: IP68
DisplejTFT IPS, 5,6" (? × ? px)
Fotoaparát21 Mpx
ChipsetMediaTek helio P70,
PaměťRAM: 6 GB, vnitřní paměť: 128 GB, paměťové karty: ?
Datové funkce5G: ?, LTE: ?, Wi-Fi: ?, Bluetooth: ?, NFC: ano
Operační systémAndroid 9.0
Akumulátor6 300 mAh, bezdrátové nabíjení: ano
Dostupnostlistopad 2019, 6 500 Kč
Diskuze ke článku
Carda
Ten výřez vypadá drsňácky to ano :-D ale zase oceňuji tu baterii.
End
Jo 2 GG 4 měla i LG V10.
obr_kokot
opet ona znama znacka, telefon zasrackovany bordelem, ne li rovnou tim cinskym spionaznim. Jmeno - povest mas jen jednu, jak si ji podelas, ses ztracenej nafurt. Doogee ani omylem nebrat.
Carda
Zapomněl jsem ale dodat že můj huawei mate 10 je ve všech směrech 100% lepší nedávno jsem si svůj huawei vytunil namontoval reaktivní pancíř tři neprůstřelná skla i dálkově řízené bezdrátové nabíjení :-D které jsme zakoupil u Číňana u nás na tržišti :-D pokud by měl někdo zájem o návod napište rád se podělím o svá moudra :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze