Den D nadešel. Samsung dnes odpoledne představí nové Galaxy S21

Sledujte tiskovou konferenci on-line od 16:00
2
Den D nadešel. Samsung dnes odpoledne představí nové Galaxy S21
Fotografie: @evleaks
  • Samsung dnes odpoledne představí novou řadu vlajkových lodí Galaxy S21
  • Možná se dočkáme i sluchátek a dalšího příslušenství
  • Celé představování můžete sledovat prostřednictvím video streamu

V roce 2021 se dočkáme nových vlajkových lodí od Samsungu výrazně dříve. Oproti obvyklému termínu koncem února se Samsung rozhodl premiéru načasovat na polovinu ledna, konkrétně na 14. 1. 2021, což je právě dnes.

Na co se můžeme těšit?

Samsung se 100% jistotou představí novou vlajkovou řadu Galaxy S21. V ní bude, minimálně zpočátku, obsažena trojice modelů. Pravděpodobně půjde o Galaxy S21, Galaxy S21+ a Galaxy S21 Ultra. Celý trojlístek bude zřejmě vybaven nově představeným procesorem Exynos 2100 a nebude chybět ani podpora sítí 5G. O telefonech toho ale samozřejmě víme již mnohem více, vše podstatné najdete v našem aktualizovaném článku.

Samsung Galaxy S21+

Kromě tří nových telefonů nás jihokorejský výrobce potěší zřejmě i novými bezdrátovými sluchátky Galaxy Buds Pro. Opět půjde o oblíbené špunty s dlouhou výdrží, dobíjecím pouzdrem a podporou bezdrátového nabíjení. Také o sluchátkách známe více informací, včetně vzhledu.

Samsung Galaxy Buds Pro

Poměrně čerstvá je informace týkající se příslušenství. Samsung totiž pravděpodobně představí také dvě nové bezdrátové nabíječky. První zvaná Wireless Charger Duo 2 bude zvládat dobíjet dvě zařízení současně, například telefon a chytré hodinky. Druhý model pojmenovaný jako Wireless Charger Pad 2 bude již zcela běžnou bezdrátovou nabíječkou ve tvaru podložky, kam umístíte jedno zařízení.

Samsung Wireless Charger Duo 2

Kdy začíná tiskovka?

Tisková konference startuje dnes odpoledne, konkrétně v 16:00 hodin středoevropského času a celý přenos můžete sledovat přímo v tomto článku. Hned pod tímto odstavcem najdete vložený stream, který si stačí jednoduše pustit.

Kdy se dozvíme více informací?

Zajímá vás, čím nové Samsungy oslní a jaká bude jejich kompletní výbava? Případně, kdy si je budete moci pořídit na českém trhu a kolik budou stát? Potom nás nezapomeňte sledovat, neboť hned po 16. hodině vás budeme zásobovat podrobnými informacemi.

Diskuze ke článku
Jan Sefler
Jan Sefler
Šunty do uší 😂😂😂
Honza Krass
Honza Krass
Máte dopředu natočen první detailnější pohled na telefony?
Jestli S21+ nebude mít qhd displej jako S20+, slot na pamětovky a nabíjecí adaptér v balení, bude to zklamání a downgrade oproti předchozímu modelu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze