Cut the Rope 2 je k dispozici pro iOS, Android bude začátkem roku

2

Cut the Rope patří jistě mezi nejoblíbenější a nejznámější značky na poli mobilních her a není tak divu, že druhý díl je velmi očekávaný. Uživatelé systému iOS se již dočkali, protože hra právě vyšla, ale na Androidu si musí ještě chvíli počkat. Je vůbec o co stát? Více informací najdete v této aktualitě.

Na mobilních zařízeních narazíte na tisíce a tisíce zajímavých her. Ovšem mezi naprostou špičku se mohou řadit jen některé z nich. A značka Cut the Rope tam nepochybně patří. Co tuto hru nejlépe vystihuje? Jednoduchý herní princip, logické hádanky a roztomilá grafika. Om Nom je prazvláštní postavička, která snad možná nejvíc touží po delikátně vypadajícím bonbónu. A je právě na vás, abyste mu v tom pomohli. Nyní konečně vychází druhý díl, který zůstává věrný grafice a hlavní postavě.

Nové je prostředí, ale mnohem zásadnější jsou noví přátelé, které Om Nom na své cestě potká. V každém světě narazíte na někoho, kdo má speciální vlastnosti (jak můžete vidět třeba v přiloženém traileru). Hlavní postava zároveň není už jen statická, ale může se pohybovat, protože když Mohamed nemůže k hoře, tak hora musí k Mohamedovi. Zároveň můžete svoji postavičku vylepšovat různými čepicemi. Dohromady narazíte na 5 nových světů ve 120 úrovních.

Cut the Rope 2 je zatím dostupný pro iOS a Android verze by měla vyjít začátkem roku 2014 zdarma.

Stáhnout Cut the Rope 2

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: phonearena.com, androidcommunity.com