Chytrý náramek Alcatel OneTouch BoomBand přichází na náš trh

12

Na českém trhu se počínaje dnešním dnem začíná prodávat další chytrý náramek. Na svědomí jej má Alcatel OneTouch a jde o model BoomBand. Náramek funguje s jakýmkoliv telefonem s Androidem 4.3 a novějším. Navíc zaujme i nízkou cenou.

Alcatel OneTouch BoomBand

Chytrý náramek Alcatel OneTouch BoomBand se řadí mezi stylové a lehké wearbles. V základním balení najdete kromě šedého náramku také tyrkysově modrý. Celková hmotnost pak činí pouhých 16 gramů. BoomBand se přes Bluetooth dokáže spojit s jakýmkoliv telefonem, na kterém je nainstalován Android 4.3 nebo novější. Následně můžete na displeji telefonu sledovat svou aktivitu, jako je počet kroků, spálené kalorie, ale BoomBand zvládne monitorovat také váš spánek. Potěší, že přepnutí do režimu spánku provede automatika a zároveň ztlumí i váš telefon.

Alcatel OneTouch BoomBand

Praktickou funkcí je také upozornění vzdálení se od telefonu. Náramek v daný moment začne vibrovat a blikat. Na jeho těle se nachází 5 bílých LED diod. Vibrace vás mohou informovat také o příchozím hovoru. Nastavit si můžete také upozornění jen na konkrétní příchozí volání. Dle očekávání je náramek také odolný a plní certifikaci IP67. Odolá tedy prachu i ponoření do vody na 30 minut.

Alcatel OneTouch BoomBand se začíná prodávat za startovací cenu 990 Kč a zpočátku bude k dostání pouze v internetovém obchodě Mall.cz.

Zdroj: TZ Alcatel

Diskuze ke článku
Jenda
Jen škoda, že je pouze pro android :-(
Ondra
Nějaký náramek také pro WP?
Jirka
Opravdu to funguje pouze s androidem? Na alza.cz je v parametrech iOS/android. ???
kozel
Pěkný náramek za příjemnou cenu. Jen by mohl být ještě pro wp.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze