Chytré hodinky Redmi Watch 3 jsou elegantní a mají AMOLED displej

1
Chytré hodinky Redmi Watch 3 jsou elegantní a mají AMOLED displej
Fotografie: Xiaomi
  • Displej má úhlopříčku 1,75" a vysoký jas
  • Samozřejmostí je odolnost proti vodě
  • Umí měřit srdeční tep i okysličení krve

Těsně před koncem roku se Xiaomi činí a po nových telefonech řady K60 jsme se dočkali přírůstků i na poli nositelné elektroniky. Oficiálně byly představeny chytré hodinky Redmi Watch 3, jejichž vzhled ctí moderní trendy, což signalizují především takřka ploché boky, které působí elegantně. Na pravém boku je nenápadná, pouze mírně vystupující klávesa pro ovládání. Hlavní díl práce však odvede 1,75" dotykový AMOLED displej s jemným rozlišením a jasem až 600 nitů. Čitelnost by tak měla být velice dobréá, a to i ve venkovních prostorech.

Xiaomi Redmi Watch 3

Hodinky se hodí pro sport, neboť dokáží měřit více než stovku aktivit a nechybí jim zvýšená odolnost proti vodě až do 5 ATM. S hodinkami můžete přesně měřit také aktivity, neboť jim nechybí GPS. Dokonce zvládají skrze Bluetooth 5.2 a spárovaný telefon provádět hlasové hovory. Na těle je mikrofon i reproduktor. Samozřejmostí je měření srdečního tepu, okysličení krve či vašeho spánku. To dnes již málokoho překvapí.

Xiaomi Redmi Watch 3

V útrobách hodinek je baterie s kapacitou 289 mAh a nabíjení je možné přes proprietární kolébku. Při běžném používání výrobce slibuje až 12denní výdrž na nabití. Doufejme, že tuto slibnou hodnotu praxe potvrdí.

Xiaomi Redmi Watch 3

Redmi Watch 3 budou brzy dostupné na čínském trhu, přičemž cena by se měla pohybovat v přepočtu pod hranicí 2 tisíc korun s daní.

Technické parametry Xiaomi Redmi Watch 3

Kompletní specifikace
Konstrukce42,6 × 36,6 × 10 mm, 37 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,75" (390 × 450 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.2, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor289 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, 2 199 Kč
Diskuze ke článku
Ivan Rákosník
Ivan Rákosník
Naposledy upraveno: 19. 3. 2023 22:51
Bez NFC pro mě úplně k ničemu. Resp. bez NFC, kterým lze provádět platby jako na Redmi Mi Band 6 NFC. Hodinky z Číny (především z Alliexpressu) mají často NFC, ale nejde s nimi platit. Vůbec nechápu, jak mohou dělat XIAOMI modely, zvláště ty nové bez NFC. Podle mého názoru jsou chytré hodinky dobré hlavně na dvě věci: kolik je hodin, placení a když bych chtěl být náročný , tak ještě třetí bonus bych chtěl GPS s navigací.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze