Chytré hodinky od Motoroly se v blízké době nástupce nedočkají

Trh s chytrými hodinkami se možná nerozvíjí tak, jak možná mnozí před lety odhadovali, avšak své pevné zástupce na něm najdete. Jedním z průkopníků byla i Motorola se svými dvěma modely Moto 360. Nyní však zástupci společnosti uvedli, že se nástupce v blízké budoucnosti nechystá.

Motorola Moto 360 (2015)

Motorola patřila mezi první výrobce s moderními chytrými hodinkami. První model Moto 360 navíc zdobil parádní vzhled, když výrobce vsadil na klasičtější oválný tvar. Následovník se po vzhledové stránce v mnohém neměnil a spíše jen decentně vylepšil výbavu. Nyní však pro případné fanoušky přichází poměrně smutná zpráva. Další model se v tuto chvíli nechystá.

TIP! Motorola Moto 360 naživo: elegance s mnoha kombinacemi

Motorola Moto 360 (2015)
Motorola Moto 360 (2015) ve sportovní verzi

Informaci potvrdil Shakil Barkat, vedoucí vývoje globálních produktů. Uvedl, že chytré hodinky v současné chvíli nemají dostatečně širokou cílovou skupinu, aby je společnost vydávala každý rok. Dodal však, že segment wearables rozhodně považují do budoucna za důležitý a že věří, že pro něj ještě nastane příhodnější doba. Je tak možné, že se později s nástupcem posledního modelu Moto 360 (2015) ještě setkáme.

Zdroje: theverge.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze