Chystané Xiaomi Pro má nabídnout nový Snapdragon 821

2

Čínské Xiaomi nelení a připravuje další novinku, která stane na samotném vrcholu jeho nabídky. Minimálně co se týče výkonu, neboť má nabídnout zbrusu nový Snapdragon 821 a také 6GB operační paměť.

Xiaomi

Nový model od Xiaomi by mohl zaujmout od prvních chvil. Například i displeje. Do vínku má totiž dostat 5,5palcový OLED panel s Full HD rozlišením. V útrobách bude tepat čtyřjádrový procesor Snapdragon 821, tedy v současnosti nejvýkonnější model od Qualcommu. Asistovat mu bude 6GB operační paměť nebo grafický akcelerátor Adreno 530. V této kombinaci se uživatel bude moci těšit i na 128GB interní paměť. Jak je však zvykem, bude existovat i odlehčená verze se 4GB RAM a 64GB úložištěm.

TIP! Xiaomi prodalo během tří let 110 miliónů telefonů řady Redmi

Xiaomi Mi 5
Současnou vlajkovou lodí je Xiaomi Mi 5

Prostředí telefonu se bude spoléhat na operační systém Android 6.0 Marshmallow a chybět nebude ani čtečka otisků prstů. Hlavní fotoaparát zajistí Sony, který nasadí svůj snímač IMX260 s 12megapixelovým rozlišením a čtyřosou optickou stabilizací obrazu. Příjemně pak překvapí baterie se slušnou kapacitou 3 700 mAh. Více informací o výbavě v tuto chvíli není známo. Spekuluje se nicméně, že k představení Xiaomi Pro v nejbližších měsících.

Zdroje: anzhuo.cn, fonearena.com