Chystáme nový mobilenet! Jaký bude? Záleží na vás!

6

Chystáme pro vás novou verzi těchto stránek. Protože jsme tu především pro vás, naše čtenáře, uvítáme vaše názory, připomínky a postřehy. Řekněte si, co by v nové verzi nemělo chybět nebo co si zaslouží zlepšení.

Blíží se výročí

Koncem září tomu budou již dva roky, kdy mobilenet.cz spatřil poprvé světlo světa. Zpočátku malý blog s občasným vydáváním nových článků si rychle našel své příznivce a před rokem jsme se do redaktorské činnosti na mobilenet.cz pustili naplno. Díky vaší přízni se mobilenet.cz může nyní těšit z čísel typu: více než 85 tisíc návštěv za měsíc nebo přes půl milionu zobrazených stránek měsíčně.

Protože je ale dva roky (rok v ostrém provozu) na internetu velmi dlouhá doba, chystáme pro vás novou verzi mobilenetu. Opět nebude chybět pravidelné informování o novinkách z mobilní oblasti ani podrobné recenze včetně videí. Změnou si však projde design, přibudou také některé nové sekce, jako například rozsáhlý katalog mobilů.

Co byste vylepšili?

Protože jsem tu však především pro vás, máte nyní možnost se v diskuzi pod článkem vyjádřit, co by v nové verzi nemělo chybět. Máte přání ohledně určité funkce, rádi byste viděli novou rubriku nebo se vám na současné verzi něco nelíbí? Dejte nám vědět a my se pokusíme vaše nápady do nové verze zahrnout.

Diskuze ke článku
JUczinkajuc
Já bych ocenila hlavně ten katalog, jak píšete. Teď sem is kupovala mobil a docela bych si chtela ty mobílky porovnat co umí. Ale jinak je to tu supr
Rákoska
Mě tady třeba chyběj nějaký soutěže o ceny a tak. Myslim že díky tomu by tady hodně lidí přišlo a začalo se víc zajímat. Taky by se hodily takový jako přehledy telefonům na trhu, jaký sou novinky a za kolik.
Mika
Ja by som uvítal moderované video-recenzie ako napr. robia na fony.sk. Alebo vtipný podcast o mobilných telefónov a o všetko okolo nich .
amater
ahoj, ja bych uvital neco jako slovnik pouzivanych pojmu, vim ze to mate pod kazdym clankem ale tam neni vsechno, tady by to bylo vypsany vsechno dojednoho ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze