Chystá se Huawei MediaPad T2 10.0 Pro: víme, co bude umět

2

Na poli větších tabletů zavlaje čerstvý vítr, a to díky čínskému Huawei, který chystá novinku se jménem MediaPad T2 10.0 Pro. Ve výbavě se objeví například procesor Snapdragon 615 nebo desetipalcový Full HD displej.

Huawei logo (správné!)

O připravovaném tabletu informoval Evan Blass, známý spíše pod svou přezdívkou @evleaks. Zveřejněna byla rovnou i oficiální fotografie, na které můžeme tablet MediaPad T2 10.0 Pro vidět v bílé variantě a s velmi tenkým tělem. Tloušťka by měla činit jen 8,5 milimetrů. Displej, jak již napovídá sám název, nabídne 10palcovou úhlopříčku s Full HD rozlišením. Pod kapotou se má nacházet procesor Snapdragon 615 a napomáhat mu má 2GB operační paměť. Pro vaše data výrobce připraví 16 GB prostoru a nezapomene na slot pro paměťovou kartu.

Huawei MediaPad T2 10.0 Pro

Kromě něj se na těle tabletu bude nalézat i slot pro SIM kartu, neboť budou podporovány sítě LTE. Další konektivita má čítat Wi-Fi s protokolem ac nebo Bluetooth ve verzi 4.1. Prostředí dostane na starost Android 5.1 Lollipop. I větší tablet se spolehne na dva fotoaparáty. Ten hlavní na zadní straně pořídí až 8megapixelové snímky, čelní kamerka si vystačí s 2megapixelovým rozlišením. Poslední známá informace hovoří o baterii, jejíž kapacita má být 6 660 mAh. K představení tabletu by teoreticky mohlo dojít již na blížícím se veletrhu MWC 2016. Na něm má Huawei tiskovou konferenci v neděli od 14:00 a redakce mobilenet.cz bude přímo v místě dění.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Christine
Konečně něco s dostatečnou kapacitou baterie. Vypadá pěkně. :-)
Milada Čaloudová
Milada Čaloudová
Tenhle tablet Huawei se mi líbí. Doteď jsem tablet neměla, ale asi neodolám.
Tablet vypadá pěkně, rozhodnu se, až budu vědět víc. Jen co vidím, tak ta baterie 6660mAh
by mohla zajistit dobrou výdrž. Má dvě kamerky. Velikost by se mi taky líbila
a asi by to u mne vyhrála varianta s WiFi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze