Chystá se Honor 7 Lite, na českém trhu se počítá s vybavenější verzí

Netradiční způsob postupného odhalování zvolila značka Honor u své chystané novinky. Již brzy bude představen nový model Honor 7 Lite, který se s absolutní jistotou objeví také na českém trhu, a to dokonce ve své lépe vybavené verzi.

O oblíbeném a velmi dobře vybaveném Honoru 7 jste již dozajista slyšeli. Několik měsíců se už prodává i na českém trhu a neunikl ani našemu redakčnímu testu. V brzké době však dostane odlehčeného kolegu, který nyní dostal oficiální název. Výrobce chystá představení nového Honoru 7 Lite. Bohužel informací o výbavě jsme se nedočkali a vystačit si musíme jen s jednou fotografií, na které je zachycena horní část zadní strany Honoru 7 Lite. Na té zaujme kromě fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou také čtečka otisků prstů.

TIP! Recenze Honor 7 – Nová mrštná štika

Honor 7 Lite

Jednu zásadní informaci nám však české zastoupení přeci jen prozradilo. Honor 7 Lite bude existovat ve dvou verzích lišících se výbavou. Pro trh v České republice se počítá s lépe vybavenou variantou, než která se dostane do obchodů v západní Evropě, což zní jako velmi dobrá zpráva.

Zdroj: Tisková zpráva Honor

Diskuze ke článku
Vojtěch Vopálka
Honor 7 lite by měl být jen přejemnovaný honor 5c. Tudíž se specifikace znají.
MG
Já hezky zůstanu u svého nového honoru V8.Mám ho 2 týdny,plně v češtině,LTE šlape,prostě bez problémů.Tohle mi přijde honor 7 lite jako přijít s křížkem po funusu....
MG
Koupil jsem na dx.com a žádný problém s tím nemám.Verze androidu obsahuje češtinu a jediné co nebylo byl obchod play,ale nebyl problém se přes prohlížeč do něj dostat a následně instalovat.V podstatě jdou doinstalovat všechny appky od googlu a vše bez omezení funguje.
Efreeti
Ty čachry s jmenem jsou určitě jen proto, aby to mohli prodávat za vic než 5000,-Kč s čímž se počítalo u Honoru 5c...nic jiného totiž marketingové hlavy nevymyslí...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze