Xiaomi láká videem na model 5X, k představení dojde pozítří

2× aktualizováno
Xiaomi láká videem na model 5X, k představení dojde pozítří
  • Xiaomi oficiálně oznámilo příchod Xiaomi Mi 5X
  • Zařízení nabídne duální fotoaparát a vyjde s novým MIUI 9
  • Oficiální odhalení Mi 5X nastane již 26. července

Aktualizováno 24. 7. 2017

Dva dny před oficiálním představením láká na chystaný model 5X samotné Xiaomi, a to 15vteřinovým videem. Na něm je kladen důraz na celkový vzhled zařízení a současně také na přítomnost duálního fotoaparátu.

Aktualizováno 19. 7. 2017

Dnes se na chystanou novinku můžeme podívat poměrně detailně, neboť došlo k úniku oficiálních obrázků. Zdá se, že bude alespoň v počátku dostupná v černé, zlaté a také růžové barevné variantě.

Aktualizováno 18. 07. 2017

Po včerejším uniku promo plakátu Xiaomi dnes oficiálně potvrdilo, že na fotce je skutečně nové Xiaomi Mi 5X. Potvrzení ohledně výbavy telefonu jsme sice nedostali, ale dočkáme se již brzy. Oficiální odhalení Xiaomi Mi 5X totiž proběhne již 26. července a také se potvrdilo, že telefon půjde do prodeje již s novou verzí nadstavby MIUI 9. Nové zařízení bude přitom propagovat herec Kris Wu, kterého můžeme vidět právě na prvním plakátu.

Xiaomi Mi 5X

Původní text z 17. 07. 2017

Čínské Xiaomi má v rukávu hned několik novinek, například minulý týden jsme vás informovali o chystaném Redmi 5. Nyní se objevují další spekulace, které se mohou týkat Xiaomi 5X. To by mohlo nabídnout 5,5palcový displej s Full HD rozlišením či procesor Snapdragon 625, jemuž by asistovala 4GB operační paměť. Na plakátu, který je zdrojem úniku, se můžeme dočíst též o duálním fotoaparátu na zadní straně a také ceně, která by se měla pohybovat kolem hranice 300 dolarů, což je přibližně 8 tisíc korun s daní.

Xiaomi 5X

Jiné spekulace nicméně naznačují, že by model na plakátu mohlo být prvním zástupcem nově vytvořené značky výrobcem Xiaomi. Dokazuje to i další únik, na kterém je podoba telefonu velmi blízká tomu výše na obrázku. Takřka zcela shodně se jeví oblast s fotoaparáty. Neznamená to však, že by se Xiaomi 5X nechystalo. Jen by možná mělo nabídnout ještě lepší výbavu s procesorem Snapdragon 660 a 6GB operační pamětí.

Xiaomi 5X

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Pesedm
Z plakátu sem sálá teplo...
Lukáš
Tady je inspirace iphonem sedum patrná. Proto asi ta buzna na obrázku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze