Chrome pro iOS dostal Google Print, AirPrint a fullscreen režim

2

Chrome pro iOS se objevil před necelým rokem, od té doby je pravidelně průměrně jednou měsíčně aktualizován. Poslední aktualizace přináší mimo jiné možnost cloudového a AirPrint tisku a možnost prohlížení stránek na celé ploše displeje.

Včera ve večerních hodinách byl aktualizován prohlížeč Google Chrome pro iOS na verzi 26.01.1410.50. Mezi hlavní novinku patří možnost fullscreen zobrazení na displeji iPhonu a iPadu Touch. Aplikační toolbar, kde je například adresní řádek, je nyní umístěn na stránkou, pokud v odscrollujete dolů, tak toolbar též odscrolluje, nezabírá tak místo na displeji.

Druhou hlavní novinkou je integrace tisku. Můžete tisknout přes počítač skrze Google Cloud Print nebo využít přímého tisku přes AirPrint, ten ale musí tiskárna podporovat. Kromě těchto možností lze stránku uložit do PDF a uložit na Google Drive.

Pokud vlastníte iPhone, iPod Touch nebo iPad, který internetový prohlížeč u vás vítězí? Safari, Chrome nebo nějaký jiný?

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
IQLogic
Fullscreen a zalamovanie textu - 2 veci, ktoré by Google už konečne mohol priniesť. Appláci sa dočkali aspoň toho fullscreenu :P
Mato
Presne tak. Mobilný prehliadač, ktorý nepodporuje zalamovanie textu je nepoužiteľný. To mám po priblížení stránky scrollovať všetkými smermi?
Pridávajú tam kraviny a pritom základné veci prehliadajú.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze