Chcete si vydělat? OnePlus vás odmění za nalezení chyby v jeho produktech

3
Chcete si vydělat? OnePlus vás odmění za nalezení chyby v jeho produktech
Fotografie: OnePlus
  • OnePlus odmění nálezce chyb ve svých telefonech
  • Za nalezené zvláště závažné chyby vám může být vyplaceno až 7 tisíc dolarů
  • Chyby s nízkým stupněm nebezpečí výrobce odmění alespoň 50 dolary

Značka OnePlus si zakládá na jednoduché a přehledné nabídce telefonů, které vynikají nejen zpravidla slušným poměrem cena/výkon, ale také propracovaným systémem, který se těší z početné komunity uživatelů. Na tu ostatně spoléhá i samotný výrobce, který nabízí program OnePlus Security Response Center. Ten umožňuje zapojit kteréhokoliv z vás do hledání chyb, které následně nahlásíte výrobci. Po zhodnocení chyby a její závažnosti vás pak výrobce odmění.

Nalezené chyby jsou rozděleny do pěti různých kategorií. V úvodu zmíněných 7 tisíc dolarů (přes 160 tisíc korun) můžete získat v případě, že objevíte chybu zařazenou do kategorie zvláštních případů. Za nalezení kritické chyby výrobce hodlá vyplácet od 750 do 1 500 dolarů (tedy až 34 tisíc korun). Chyba s vysokým stupněm nebezpečí je oceněna až 750 dolary (17 tisíc korun), střední závažnost si výrobce cení na až 250 dolarů (6 tisíc korun) a nakonec zde máme chyby nejméně nebezpečné, za jejichž nalezení OnePlus vyplatí od 50 do 100 dolarů (zhruba 2 tisíce korun). Výrobce jasně nedefinuje, jaká chyba do které kategorie spadá a vždy bude záležet na posouzení příslušných pracovníků.

Diskuze ke článku
Carda
To je škoda že to je jen na SW kdyby to byl HW tak bych jako chybu nahlásil ten nudloidní displej :D
osn
Absurdně nízké částky
David Zid
David Zid
škoda, že soutěž vypsalo zrovna OnePlus, jejíchž Oxygen OS patří mezi nejlepší a nejlépe odladěné nadstavby ze všech Androidů...:D :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze