ČEZ nabízí energii pro mobily zdarma ve 13 nákupních centrech

3

Ode dneška Skupina ČEZ nabízí všem, bez ohledu na značku operátora, bezplatnou energii pro dobití mobilů, ale také tabletů a dalších komunikačních zařízení na 15 dobíjecích místech v 13 nákupních centrech po celé České republice. Ve spolupráci s projektem ChargeBox rozšiřuje celorepublikovou síť uzamykatelných dobíjecích stanic o polovinu a navyšuje kapacitu pro dobíjení o 90 mobilních zařízení.

„Z vlastní zkušenosti vím, jak umí vybitý mobil člověka pořádně potrápit. Rozhodli jsme se spojit s projektem dobíjecích stanic pro mobilní telefony, protože věříme, že dobíjení baterií během nakupování lidem ušetří čas i nervy,“ vysvětlil David Hajmán, generální ředitel ČEZ Prodej.

ČEZ

Každá dobíjecí stanice je vybavena šesti uzamykatelnými přihrádkami s adaptéry pro nabíjení nejpoužívanějších typů mobilních telefonů, tabletů, herních konzolí, fotoaparátů, MP3 přehrávačů nebo GPS navigací. Pro nabíjení nejsou potřeba peníze ani žádné kabely a sejfová vložka se speciálním klíčem navíc zajišťuje bezpečí přístrojů po dobu, co se jejich majitelé bezstarostně věnují nakupování nebo relaxaci v obchodním centru.

ČEZ oblékl do svých oranžových barev čtyři již fungující dobíjecí stanice ChargeBox v obchodních centrech Olympia Teplice, Galerie Fénix Praha, Olympia Mladá Boleslav a Nisa Liberec, kde navíc jedna dobíjecí stanice mobilních telefonů přibyla. Vznik dalších deseti dobíjecích stanic pak ČEZ podpořil v lokalitách po celé České republice, a rozšířil tím dosavadní síť 22 uzavíratelných dobíjecích stanic o rovnou polovinu.

ČEZ ChargeBox

Místo pro bezpečné dobití telefonu během nakupování mohou ode dneška lidé najít také na Moravě v OC Frýda ve Frýdku Místku, ve východních Čechách v nákupním centru Futurum Hradec Králové, v západních Čechách v Olympia Plzeň, v severních Čechách ve Forum Ústí nad Labem, ve středních Čechách ve Futurum Kolín a v Praze v DBK na Budějovické a hned na dvou místech v obchodním centru Nový Smíchov. V nejbližších dnech budou nainstalovány i poslední dva chystané ChargeBoxy v OC Grand Pardubice a v nákupním centru Central Kladno. Přehledná mapa dobíjecích stanic ČEZ pro mobilní telefony je k dispozici na webových stránkách společnosti.

Dobíjecí stanice pro mobilní telefony v obchodních centrech jsou jedním z mnoha opatření, která ČEZ zavedl v rámci zvyšování zákaznické spokojenosti. Velká část těchto opatření se týká zlepšení rychlosti a dostupnosti služeb, příkladem je mobilní aplikace ČEZ ON-LINE nebo spuštění platební brány pro platbu služeb kartou na webu ČEZ. „Od začátku loňského roku jsme postupně zavedli zhruba tři desítky opatření, která vyplynula z přání zákazníků. Zkrátili jsme třeba hlasový automat na Zákaznické lince o polovinu a na všech Zákaznických centrech se teď lidé mohou zdarma připojit na rychlý internet přes Wi-Fi,“ uvedl Pavel Cyrani, ředitel divize obchod a strategie. Z dalších novinek je pro zákazníky připravena také služba speciálního poradenství v oblasti energetické legislativy. Nově ČEZ zákazníkům nabídne pomoc také například při změně dodavatele, řešení dědictví nebo v případě insolvence.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Karel Komárek
O dobíječky se zajímá také konkurenční virtuál. Má již přes 850 zákazníků, bohužel v únoru a v březnu 2015 přišel o 210 zákazníků zrušením akce 50% slevy na tarif.
Operátor letos chystá pojízdnou prodejnu.
Pesedm
Nic není zdarma :)
Lubos
A funguje tam i bezdrátové dobíjení ?? Aby si nezničil třeba USB konektor

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze