Česká hra Samorost 3 je dostupná pro Android

12

Amanita Design má skvělou zprávu pro hráče se systémem Android. Jejich poslední adventura, Samorost 3, je konečně dostupná i pro tuto platformu.

Samorost 3

Velmi populární česká adventura od brněnského týmu Amanita Design vyšla již na začátku roku 2016, ale na mobilní platformy se dostávala postupně. V září jsme psali o dostupnosti pro iPhone a iPad a nyní se konečně přidává i Android. Hru pořídíte za 99 Kč.

Jak je u her od Amanita Design zvykem, těšit se můžete na skvělou grafiku, humorné zvuky i snově zpracované světy. Naši recenzi pro vás již připravujeme.

Stáhnout Samorost 3

Google Play App Store

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
Pepan
Se obávám, že až bude za rok rozhovor s autory, tak se dozvíme jak na 400 000 hráčů na Androidu, jen 400 si hru koupilo, ostatní upiratili - jak už jsme to několikrát četli u různých jiných vývojářů.
Pepa
Amanita design me nikdy nezklamala a osobne nemam problem hru koupit a tim vyvojare podporit :-) jen skoda toho ze legalne je mozne hru koupit jen pres GP.
ANO
Tak nevim jak moc je ta mobilni verze osekana, ale kdyz je verze pro windows 5x drazsi, tak at si vyserou oko. Kdyby to meli ve windows storu za stejnou cenu, tak bych o tom uvazoval (a pritom v mac storu to z nejakeho duvodu maji) .... ale ze to nemaji ani v obchode a na androidu, kde se krade jeste vic, tak je 5x levnejsi (a dokonce i verze pro iphone je o tretinu drazsi), tak to panove ani omylem:) Bud to na lagroidu ma nejake brutalni herni ustupky nebo to museli dat co nejlevneji, ze doufaji, ze si to aspon nekdo neupirati ..... to to tam mohli dat zadarmo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze