Blackberry Passport na videu ukazuje ovládání a prostředí

29

Kanadské BlackBerry nedávno překvapilo představením modelu BlackBerry Passport, který nabízí velký displej s čtvercovým poměrem stran a třemi řadami kláves. Nyní se ukazuje na videu, kde můžeme naživo vidět, jak fungují dotykové plochy na klávesách a celkové prostředí telefonu.

BlackBerry se nedávno pochlubilo modely Passport a Classic, které mají posunout značku na další úroveň a zaujmout další uživatele ostatních platforem. BlackBerry si k tomu vybralo vskutku netradiční způsob a oba telefony nabízí s displeji, které mají poměr stran 1:1. Passport se nyní ukazuje na videu a lze si tak dobře prohlédnout, jak se ovládá v praxi.

Na videu se Passport ukazuje se systémem ve verzi 10.3.0.380 a vypadá jako plně připravený i na takto nezvyklý poměr stran. Zároveň se potvrzuje to, že s telefonem asi bude trochu obtížné zacházet, když ho budete ovládat jednou rukou. Sice je úhlopříčka „pouze“ 4,5 palce, ale čtvercový poměr stran děla displej velmi široký. Zajímavá je ukázka posunování kurzoru na displeji pomocí dotykové plochy, kterou tvoří povrch fyzických kláves. Passport by měl být dostupný během září za zatím neznámou cenu.

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com, youtube.com

Diskuze ke článku
polis
To jsem zvedav jaka bude cena. Ale velka nevyhoda je blby pomer stran ..
ree
Cena vysoka. Staci si vzpomenout na cenu Q10 pri zahajeni prodeje. U Passportu odhaduji jeste vyssi.
polis
No todle bude mit k pouzitelnosti daleko. Jeste beru Q10 ale tady to. .no co stejne na to nemam takze asi tak ale zas clovek nikdy nevi
Smarter
Fakt si neumim predstavit cilovou skupinu. Zaujme to sice kazdeho, ale nikdo nekoupi. Radsi meli pripravit flagship dotykac.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze