BlackBerry opět skóruje: BlackBerry Classic je v USA vyprodané

29

BlackBerry po své restrukturalizaci opět skóruje a po velkém úspěchu BlackBerry Passport, který společnost nestíhá dodávat, je zaděláno na další úspěch v podobě BlackBerry Classic, jehož předobjednávky dosáhly maximální kapacity.

John Chen
John Chen, výkonný ředitel BlackBerry

V USA jsou telefony BlackBerry považovány za vysoce kvalitní telefony s výbornou ochranou a softwarovou výbavou. John Chen poslední dobou předvádí psí kusy a s novými přístroji aktivně saturuje trh. Novinka v podobě BlackBerry Classic s velkou hardwarovou klávesnicí a dotykovým displejem je na nejlepší cestě k úspěchu. Předprodeje telefonu v USA totiž dosáhly maximální kapacity a v současné době není možné telefon dále předobjednávat. Ve Velké Británii, Francii a Německu je ale telefon stále dostupný. John Chen si tak musí libovat a s nově nabranou rychlostí rozšiřování musí být spokojený.

TIP: Je BlackBerry nový Apple? John Chen připomíná Steva Jobse

BlackBerry Classic

Zdroje: phonearena.com, store.shopblackberry.com

Diskuze ke článku
Michal
Nojo okopírované E Nokie :) to je jasný že se to bude prodávat když dnes není žádná konkurence a lidi stále chtějí tlačítka.
Satai
Jsou k dispozici nejaka cisla, nebo se tu muzeme jenom dohadovat o tom, zda je to uspech prodeju ci prusvih logistiky?
Xwert Is
Xwert Is
Mne sa ten telefón páči vedel by som si predstaviť fungovať s ním navyše vyzerá luxusne.
Držím BlackBerry palce dúfam že po naštartovaní predaja sa im podarí naštartovať aj vývojárov aby začali robiť viac App pre túto platformu lebo App a predaje idú ruka v ruke a navzájom sa čiastočne ovplyvňujú
Mar-tin
Když se kouknu na Alzu, tak v podstatě nemají žádný model Blackberry skladem. Neberu v potaz zánovní,rozbalený,recyklovaný,vrácený,opravený,promáčklý,rozšláplý,nevyužitý,nevhodný dárek atp. U nás v CZ BB asi moc pšenka nepokvete.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze