Asus údajně také chystá chytré hodinky

1

Chytré hodinky budou hýbat světem i v letošním roce. Do rozjetého vlaku se totiž chystá naskočit také například Asus, který by se měl s prvními hodinkami vytasit v druhé polovině roku. Připojí se tak například k Samsungu nebo Sony, kteří už své chytré hodinky nabízejí.

O chytrých hodinkách nesoucích logo Asus promluvil charismatický předseda Asusu Jonney Shih, který baví novináře na každé tiskové konferenci svým energickým, zapáleným a svérázným projevem. Řekl, že výrobce plánuje představit své chytré hodinky do druhé poloviny roku 2014. Shih zároveň také naznačil, že hodinky Asus budou plné speciálních prvků. Dle jeho slov nemají hodinky bez širokých možností využití žádný smysl a proto se Asus vydá právě cestou, kdy nabídne něco navíc, co konkurence mít nebude.

Jonney Shih
Jonney Shih

Informace od Jonneyho Shiha se částečně shodují s těmi, které jsme slyšeli již v závěru loňského roku, kdy unikla informace, že se Asus chystá představit chytré hodinky či náramky během červnového veletrhu Computex, který se koná v červnu na Tchajwanu. Dříve se zřejmě ničeho podrobnějšího nedočkáme, i když v dnešní době úniků by to nebylo nic překvapivého.

Zdroje: phonearena.com, slashgear.com