ASUS potvrdil nové produkty, bude i PadFone mini

1

Po úniku názvů připravovaných produktů ASUSu je tato společnost sama i oficiálně potvrdila. A nejedná se o nezajímavá zařízení. ASUS byl, jako jeden z mála, schopný přinést nějaké novinky hlavně co se týče konstrukčního provedení. Například spojení telefonu a tabletu s názvem PadFone, nebo naopak telefon o velikosti tabletu FonePad, se řadí k zajímavým a nebojácným pokusům.

Zmiňovaný PadFone, ani Fonepad sice nepatří k prodejně nejúspěšnějším zařízením, ale i v těch má ASUS své zástupce. Nexus 7, ať už se bavíme o první či druhé generaci, bez diskuzí patří k nejprodávanějším tabletům s Androidem na světě. Novinky, které připravuje ASUS nyní, sice opět nebudou asi tak úspěšné, ale rozhodně se jedná o zajímavá zařízení, která stojí za povšimnutí. Tentokrát sice ASUS nepřináší nic zbrusu nového a nevídaného, ale vylepšuje a rozšiřuje svou současnou nabídku, což rozhodně chválíme.

První generace ASUS Padfone

Mezi nová zařízení tedy patří nedávno představená vylepšená verze PadFone Infinity, potvrzeno je ještě několik dalších produktů. Namátkou začneme pětipalcovým modelem MeMoFone HD 5, mělo by se jednat o zařízení klasické konstrukce s HD displejem. Zajímavější pro nás tak bude například PadFone Mini, který by si měl zachovat nejen koncept PadFonu, ale nově by měl přinést i rozumné rozměry. Mluví se o displeji s úhlopříčkou 4 palce, možná v kombinaci se sedmi nebo osmipalcovým tabletem.

ASUS FonePad

Začátek prodeje prvního zmiňovaného zařízení se chystá na začátek příštího roku, menší verze PadFonu bychom se měli dočkat již tento rok, na přelomu listopadu a prosince.

Zdroje: unwiredview.com