Asus Padfone s výkonnou Tegrou 3 přijde v polovině roku 2012

1

Ještě v květnu jsme vás informovali o zajímavém nápadu výrobce Asus, který nám představil hybridní přístroj Asus Padfone, co v sobě kombinuje jak tablet, tak smartphone. Díky zdrojům serveru NetbookNews se nyní dozvídáme další šťavnaté detaily a dokonce i datum, kdy se dočkáme oficiálního představení přístroje.

Tak především, Asus Padfone se opravdu chystá a měl by k nám dorazit v první polovině příštího roku. To je ale informace dostatečně obecná a jediné, co zatím můžeme tvrdit s jistotou je, že se oficiálně nový Asus představí na výstavě MWC 2012, která je od nás vzdálená necelé tři měsíce.

TIP! Mnohem více informací o přístroji Asus Padfone se dozvíte z naší předchozí novinky.

Mnohem zajímavější je ale fakt, že se místo spekulovaného čipu Qualcomm Krait S4 v útrobách nového Asusu dočkáme rovnou čipsetu Tegra 3 se čtyřmi jádry Cortex-A9, což by z novinky výrobce udělalo jeden z nejvýkonnějších smartphonů současnosti.

Zatím ale nepředbíhejme události. I přes důvěryhodnost zdroje raději berme informace s měnší nedůvěrou a počkejme si na výstavu MWC, kde se má situaci osvětlit.

Zdroje: engadget.com, gsmarena.com