Asus Padfone obdrží aktualizaci na Jelly Bean již tento týden

3

Majitelé unikátního zařízení Padfone první generace, který kombinuje tablet a telefon, budou s radostí vyhlížet následující týden či týdny. Asus totiž začne s distribucí aktualizace Android Jelly Bean. Nová verze systému by měla přinést lepší výdrž, vyšší výkon, Google Now a další novinky.

Asus Padfone - oficiální fotografie

Recenze Asus PadFone – Chytrolín mnoha tváří

Švédské zastoupení výrobce Asus na sociální síti Facebook oznámilo, že v příštím týdnu začne mezi své zákazníky šířit nejnovější verzi Androidu 4.1 Jelly Bean pro Padfone. Výrobce sice nezmínil kompletní výčet změn a novinek, která aktualizace přinese, alespoň ale nastínil pár změn, které mohou zákazníci očekávat. Jelly Bean přinese vylepšený slovník pro zadávání textu, dále lepší snímky z fotoaparátu a lepší výkon při prohlížení fotek. Změnou k lepšímu prošla i klávesnice, inovovaný je i správce souborů.

Mezi standardní změny a novinky, které nový systém přináší, patří zvýšení výkonu systému, lepší pohotovostní výdrž nebo Google now. Až vám bude nabídnuta aktualizace pro Padfone, budeme rádi, když se s námi i ostatními čtenáři podělíte o novinky a vylepšení, která nová aktualizace přinesla.

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
Tai
Zdravím nevíte něco o téhle aktualizaci?Něco nového?Vím že na padfone ještě není :/
Jaroslav Bredbery Beránek ml.
Mám tu pozitivní zprávu pro všechny majitelé Padfone první generace. Dnes 20. března 2013 jsem si stáhnul nejprve stabilizační firmware od Asusu a následně na to se mi hned začala stahovat další aktualizace. Tou není nic menšího, než dlouho očekávaná aktualizace na nejnovější dostupnou verzi Androidu Jelly Bean ve verzi 4.1.1
Vřele doporučuji instalovat, vše proběhlo v naprostém pořádku :-) Novinky jsou poznat na první pohled, ale seznámím se s nimi až zítřejší den. Přeji příjemné vyladění všem .-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze