Asus chystá ZenFone AR s podporou Google Tango

3

Zítra startuje veletrh CES 2017 a svou tiskovou konferenci během něj plánuje také Asus. Dočkat bychom se, mimo jiného, měli také nového přírůstku do řady chytrých telefonů ZenFone. Ten by měl podporovat platformu Google Tango.

Asus v loňském roce výrazně nastartoval svou řadu telefonů ZenFone a v roce 2017 v tom hodlá pokračovat. Již včera se objevily informace o údajném špičkovém modelu s procesorem od Qualcommu. Dost možná však půjde o ZenFone AR. Model, o kterém se nyní začalo spekulovat, má být poháněn procesorem Snapdragon 821, tedy aktuálně špičkovou variantou od Qualcommu. Zásadní však má být název nového modelu. Zkratka AR značí podporu rozšířené reality a platformu Google Day Dream. Na zadní straně proto vidíme duální fotoaparát a další senzory.

TIP! Veletrh CES 2017 začíná: jaké novinky můžeme očekávat?

Asus ZenFone AR
Asus ZenFone AR

Novinka by měla přinést nové zážitky díky Google Street View nebo možnosti využívání VR kina s pomocí aplikací Netflix či HBO. Podrobnější výbava prozatím není známa, avšak díky známému únikáři Evanu Blassovi již známe podobu zařízení, která odhaluje například tlačítka pod displejem. Lze usuzovat, že v prostřední klávese bude skryta čtečka otisků prstů. K představení Asusu ZenFone AR by mělo dojít ve středu 4. ledna po 20:30 středoevropského času.

Google Project Tango – MWC 2016

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
ANO
Asi by si s tim tangem meli pohnout, aby vubec jeste neco vydali, kdyz se konecne microsoft rozhoupal a vypada to, ze konecne na jare pusti do sveta ten bajny a roky slibovany 3D rozpoznavaci engine, ktery si vystaci bez jakehokoliv specialniho balastu okolo jako ten gugli paskvil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze