Apple zlevňuje výměnu baterie pro všechny majitele novějších iPhonů

17
Apple zlevňuje výměnu baterie pro všechny majitele novějších iPhonů
  • Cenová nabídka se týká iPhonu 6 a novějších a nově za výměnu baterie zaplatíte 790 Kč
  • Na starší iPhony však akce neplatí – u iPhonů 5, 5C a 5S zaplatíte stále 2 290 Kč

V posledních týdnech se v souvislosti s Applem mluví především ve spojení se zpomalováním starších iPhonů, pokud v nich není v pořádku baterie. Apple reaguje a přichází se zvýhodněnou nabídkou výměny baterií.

Původně stála výměna baterie u jakéhokoliv modelu 2 260 Kč a tato cena také zůstává pro iPhony z let 2012 a 2013, tedy iPhone 5, 5C a 5S. Majitele novějších modelů ovšem čeká zlevnění služby. Nově bude stát výměna baterie u iPhonu 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, SE, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus a X 790 Kč.

iphone baterie

Pokud tedy máte zájem o výměnu baterie, pak si ji můžete v nejbližších dnech nechat vyměnit u každého Apple resellera. U nás je řeč o iWantu, iSetosu, iStores a iStylu. Doporučujeme však počkat na iOS 11.2.5, který se k nám dostane během ledna. V něm přibude v nastavení informace o současném stavu baterie a zda je zapotřebí ji nechat vyměnit.

Zdroj: anandtech.com

Diskuze ke článku
Dragereker
Baterku mali vymienať zadarmo...A nie zato ešte pýtať money...
Jarin
Pořád si nejsem jistý- mám 4 měsíce starou 7čku- znamená to že bych ji měl vyměnit? Pokud je snad na výměnu, není to věcí záruky?????
Pavel
Takže to mám chápat tak, že jak vydají aktualizaci na 11.2.5 a někde v menu zjistím, že baterie je špatná a chtěla by vyměnit, tak po výměně se mi telefon zrychlí ? A cena bude 790 kč i když mám po záruce ? Díky.
Mio
A v tej prehnanej cene je už započítaná aj práca?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze